Even voorstellen Houdijn Beekhuis commercieel manager de Eeerste Amsterdamse


Vanaf 1 augustus van dit jaar is Houdijn Beekhuis de nieuwe commercieel manager van de Eerste Amsterdamse. Hij is bij de Eerste Amsterdamse de schakel tussen de organisatie en de markt en staat in contact met diverse soorten opdrachtgevers en relaties. Met zijn commerciële achtergrond en ervaring in het Amsterdamse vastgoed is het zijn taak het succes van de Eerste Amsterdamse te behouden en vergroten.

Om Houdijn beter te leren kennen, hebben we hem gevraagd een aantal vragen over zich zelf te beantwoorden:

Kan je kort iets over jezelf vertellen?
Mijn naam is Houdijn en ben sinds juli 2022 werkzaam als commercieel manager bij de Eerste Amsterdamse. Ik kom oorspronkelijk uit de buurt van Rotterdam maar woon alweer zo’n 15 jaar in Amsterdam. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in de Amsterdamse makelaardij, vooral aan de verhuur en aanhuur kant. Zodoende ben ik goed op de hoogte van wat zich afspeelt in de markt.

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden bij de Eerste Amsterdamse? Bij de Eerste Amsterdamse ben ik vooral de schakel tussen de organisatie en de markt en sta ik in contact met diverse soorten opdrachtgevers en relaties. Daarnaast zal ik me grotendeels bezig gaan houden met het aanhalen en onderhouden van deze relaties, en uiteraard het leren kennen van de MVA leden. Een leuke en interessante functie!

Contact
Houdijn Beekhuis is bereikbaar via houdijn@eersteamsterdamse.nl of via  (020) 214 8998

Deel dit artikel:
Geschreven door Istvan Liong

Nieuwste artikelen