Onze veilingen (ook de zaalveiling) kunnen online worden gevolgd. Ook is het mogelijk om online mee te bieden op de objecten. Het registreren om online te kunnen bieden is eenvoudig:

  1. Registreer uzelf via de registratie pagina.
  2. Laat uzelf na registratie identificeren bij een (registratie) notaris;
  3. Activeer uw account;
  4. Bied online of in de zaal op de veiling.

U hoort de veilingmeester 'live' en u kunt de biedingen volgen van alle bieders in de zaal (indien van toepassing) en op internet. Bieders in de zaal en bieders op internet kunnen tegelijkertijd meebieden op een object. Dit maakt de veiling laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen.

Stichting Openbare Verkoop
Het online bieden op notariële veilingen van registergoederen wordt mogelijk gemaakt door de Stichting Openbare Verkoop. Deze stichting beheert het veilingplatform ten behoeve van de veilingen in Nederland. Het veilingplatform wordt gebruikt door alle regionale notariële veilingorganisaties. Het platform maakt in haar dienstverlening gebruik van diensten van Z- Login ten behoeve van de authenticatie van de bieders. De internetveiling zelf wordt in samenwerking met de Eerste Amsterdamse gecoördineerd vanuit de biedkamer van Openbare Verkoop.