Overweegt u een woning te kopen op de veiling?

Wij veilen op maandag 18 oktober onder andere een driekamerappartement gelegen op de tweede etage in het Amsterdamse stadsdeel Nieuw West aan de Eastonstraat 187.  Stadsdeel Nieuw-West is het groenste stadsdeel van Amsterdam. De buurt (Osdorp Zuidoost) is heel divers, ruimtelijk en biedt genoeg mogelijkheden tot ontspanning.

Bereikbaarheid
De woning is gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Amsterdam en op loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts drie minuten rijden.

Details
Het betreft een vrijwillige veiling. Het appartement is ca. 75 m² groot en wordt in verhuurde staat opgeleverd. De maandelijkse huuropbrengst bedraagt € 363,06 per maand. De woning is gelegen op grond uitgegeven in erfpacht door de gemeente Amsterdam (AB2000).

Bezichtigingsmogelijkheid
De mogelijkheid om de woning te bezichtigen wordt onderzocht. Als een en ander duidelijk is, dan wordt dat op onze website vermeld. Voor een verzoek tot bezichtiging kunt u contact opnemen met de veilend makelaar: Rappange makelaardij B.V.; Dhr. B.P. Postema en Dhr. mr. R.P. Rappange.

Wilt u weten hoe de veiling in zijn werk gaat? Ga dan naar www.eersteamsterdamse.nl/informatie/de-veiling voor meer informatie.

Deel dit artikel:
Geschreven door Catelijn

Nieuwste artikelen