Veilingdatum
28 mei 2018
Vanaf
16:30
Locatie
Prins Bernhardplein 175
Soort veiling
Executieveiling (hypotheek)
Dossiernummer
43075
Status
Onderhands verkocht

Omschrijving

Het betreft een appartement welke is gelegen op de 10de verdieping van een grootschalig appartementencomplex dat gebouwd is in ca. 1968.
Het appartement (type galerijflat) heeft naar verwachting een bruto woonoppervlakte van ca. 70 m² en er is een balkon op het zuiden. Het appartement ligt in Amsterdam-Zuidoost nabij het NS- en busstation Bijlmer Arena, het winkelcentrum “de Amsterdamse Poort”, de Arena Boulevard en het Ziggo Dome. De canon is afgekocht tot en met 31 maart 2049.

oplevering
Het appartement dient door de eigenaar leeg opgeleverd te worden en verder is het huurbeding ingeroepen.
Voor het geval het beroep op het huurbeding door de Rechtbank Amsterdam wordt afgewezen, zal Verkoper niet aansprakelijk zijn voor de daaruit voortvloeiende gevolgen. Koper aanvaardt uitdrukkelijk de gevolgen mocht het beroep op het huurbeding door de Rechtbank Amsterdam worden afgewezen.

energie (EPA)
Met betrekking tot het Registergoed verklaart Verkoper dat hij niet beschikt over een energieprestatiecertificaat dan wel een gelijkwaardig document als bedoeld in het Besluit Energieprestatie gebouwen; de koper wordt geacht hiermee in te stemmen.

NEN 2580
M.b.t. het registergoed verklaart verkoper dat hij niet in de mogelijkheid is gesteld het registergoed volgens de NEN2580 op te meten en dat de eventueel vermelde bvo volgens informatie is verkregen.

garanties/aansprakelijkheid
De verkoper geeft geen garantie c.q. is niet aansprakelijk voor hetgeen mondeling danwel schriftelijk is medegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft.

aanschrijvingen
Blijkens een kadastraal uittreksel per datum 24 april 2018 zijn er geen inschrijvingen bekend.

publiekrechtelijke beperkingen
Blijkens een kadastraal uittreksel per datum 24 april 2018 zijn er geen publiekrechtelijke beperkingen bekend.

milieu
M.b.t. het registergoed verklaart verkoper dat er geen milieumelding bekend is.

risico
In afwijking van artikel 18 lid 1 AVEA is vanaf het moment van de inschrijving van het proces verbaal van toewijzing het risico van het registergoed voor rekening van koper.

ontruiming
Indien het registergoed niet vrij van gebruik wordt geleverd, kan de koper de ontruiming bewerkstelligen uit kracht van de grosse van de daartoe benodigde akte(n), desnoods met behulp van de sterke arm; het bepaalde in art. 20 lid 2 sub b en g AVEA 2001 is ten deze van toepassing.

VvE
Vereniging van Eigenaars Hofgeest Oost te Amsterdam, gevestigd te Ampèrelaan 4, 2e verd., 2289CD Rijswijk, met e-mailadres vve@provvebeheer.nl.

erfpacht
Ja, er is een voortdurend recht van erfpacht van toepassing. De canon is afgekocht tot en met 31 maart 2049 en de Algemene Bepalingen van 1994 zijn van toepassing.

overige bepalingen
Zie onder voorwaarden.

gunning
Verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde niet te gunnen en zal zich daaromtrent uitspreken binnen 48 uur na de veiling van het appartement. Vanaf de gunning is het risico voor de koper.

Kenmerken

  • Type registergoed: Appartement - Galerijflat
  • Gebruik: Leegstaand

Kadastrale informatie

Kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie L, complexaanduiding 6234-A, appartementsindex 136.

Bezichtigen

Geen bezichtiging mogelijk

De directiemakelaar krijgt geen gelegenheid om het appartement te laten bezichtigen.

Financieel

Plok € 1.300 exclusief BTW ten laste van verkoper.
Specificatie indicatie kosten in PDF (per 26-04-2018 om 15:52)

Lasten

Documenten

Algemene voorwaarden PDF
Bijzondere veilingvoorwaarden PDF
Overige documenten PDF overige bepalingen

Onderhands bod

Het is ook mogelijk om voorafgaand aan de executieveiling bij de notaris een schriftelijk bod uit te brengen. Let er goed op dat dit bod onherroepelijk en onvoorwaardelijk is. U kunt dus geen voorbehoud maken voor bijvoorbeeld de verkrijging van een financiering of voor het leegkomen van het pand. Als koper dient u zich van de spelregels te vergewissen. Wij wijzen u op de informatie over dit object en de van toepassing zijnde veilingvoorwaarden en (veiling)kosten. Indien u na het lezen van de spelregels tóch onzeker bent, schakel dan een deskundige in. Bijvoorbeeld uw makelaar. Voor het uitbrengen van uw bod voorafgaand aan de executieveiling gebruikt u het biedingformulier. Het volledig ingevuld en ondertekend formulier dient voor de bovenstaande veiling uiterlijk 13-05-2018 24:00 uur bij de notaris te zijn ingediend.

Het wordt aangeraden een deskundige in te schakelen om de veilingaankoop te begeleiden.