Veilingdatum
16 september 2019
Vanaf
18:00
Locatie
Prins Bernhardplein 175
Soort veiling
Executieveiling (hypotheek)
Dossiernummer
44122
Status
Gegund

Omschrijving

Woning met berging, erf, ondergrond, tuin en verdere aanhorigheden.

Voor-entree, hal met meterkast, toilet, trapopgang en toegang tot tuingerichte woonkamer met openslaande tuindeuren naar tuin met berging, keuken in hoekopstelling. Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers, badkamer voorzien van tweede toilet, wastafel en doucheruimte. Vaste trap naar de tweede verdieping: zolderruimte met aansluiting natte groepen en opstelling hetelucht-verwarmingsinstallatie..

Kenmerken

  • Type registergoed: Tussenwoning
  • Kamers: 5
  • Gebruik: Bewoond/in eigen gebruik
  • Soort eigendom: Vol eigendom
  • Bouwjaar: 1998
  • Oppervlakte wonen: 117 m²
  • Inhoud: 360 m³
  • Oppervlakte perceel: 120 m²

Kadastrale informatie

Het woonhuis met ondergrond, tuin en verdere aanhorigheden, gelegen te 1628 XD Hoorn, Bazillehof 71, kadastraal bekend gemeente Hoorn, sectie K nummer 5779, ter grootte van een are en twintig centiare (1 a 20 ca)

Bezichtigen

Geen bezichtiging mogelijk

Milieu-informatie

Op de website van de Regionale Uitvoeringsdienst Noord-Holland Noord (RUD) is aangegeven dat de bodem van het registergoed niet ernstig, licht tot matig verontreinigd is.

Financieel

Plok 1% van het hoogste bod t.l.v. verkoper.
Indicatie veilingkosten € 4930 (per 30-07-2019 om 17:02 )
Specificatie indicatie kosten in PDF (per 29-07-2019 om 21:06)

Lasten

Onroerende zaakbelasting € 201,81 per jaar
Rioolbelasting € 111,47 per jaar
Waterschapslasten € 84,67 per jaar

Documenten

Algemene voorwaarden PDF
Bijzondere veilingvoorwaarden PDF
Kadastrale kaart PDF

Onderhands bod

Het is ook mogelijk om voorafgaand aan de executieveiling bij de notaris een schriftelijk bod uit te brengen. Let er goed op dat dit bod onherroepelijk en onvoorwaardelijk is. U kunt dus geen voorbehoud maken voor bijvoorbeeld de verkrijging van een financiering of voor het leegkomen van het pand. Als koper dient u zich van de spelregels te vergewissen. Wij wijzen u op de informatie over dit object en de van toepassing zijnde veilingvoorwaarden en (veiling)kosten. Indien u na het lezen van de spelregels tóch onzeker bent, schakel dan een deskundige in. Bijvoorbeeld uw makelaar. Voor het uitbrengen van uw bod voorafgaand aan de executieveiling gebruikt u het biedingformulier. Het volledig ingevuld en ondertekend formulier dient voor de bovenstaande veiling uiterlijk 01-09-2019 24:00 uur bij de notaris te zijn ingediend.

Het wordt aangeraden een deskundige in te schakelen om de veilingaankoop te begeleiden.