Veilingdatum
02 december 2019
Vanaf
18:00
Locatie
Prins Bernhardplein 175
Soort veiling
Executieveiling (hypotheek)
Dossiernummer
44465
Status
Gegund

Omschrijving

Appartementsrecht omvattende de bevoegdheid tot het uitsluitend gebruik van de flatwoning, gelegen op tweede verdieping met berging op de begane grond van na te melden gebouw, plaatselijk bekend Wedderborg 32, 1082 TA Amsterdam.

gebruik/oplevering
Voor zover aan Schuldeiseres bekend is het Registergoed in gebruik bij Rechthebbende en niet aan derden in huur of gebruik afgestaan.

energie (EPA)
De Rechthebbende is verplicht om een energielabel als bedoeld in het Besluit Energieprestatie gebouwen beschikbaar te stellen aan de koper. Verkoopster verklaart geen eigenaar te zijn geweest van het Registergoed en beschikt derhalve niet over een definitief energielabel als bedoeld in het Besluit Energieprestatie gebouwen. De koper is hiermee volledig bekend en vrijwaart de Verkoopster voor alle (eventuele) aanspraken te dier zake. De koper is zich ervan bewust dat indien hij een energielabel als bedoeld in het Besluit Energieprestatie gebouwen wenst te verkrijgen, hij daartoe zelf dient zorg te dragen.

publiekrechtelijke beperkingen
Met betrekking tot bekende publiekrechtelijke beperkingen als bedoeld in artikel 2 van de Wet kenbaarheid publiekrechtelijke beperkingen onroerende zaken ten aanzien van het Registergoed, wordt te dezen vermeld dat er geen aantekening in voormelde openbare registers staat vermeld. Vorenstaande laat onverlet dat er toch publiekrechtelijke beperkingen kunnen drukken op het Registergoed, welke niet zijn ingeschreven in voornoemde Openbare Registers en/of gemeentelijke beperkingenregistratie.

ontruiming/risico
De Schuldenaar/Rechthebbende, alsmede degenen die zich op het moment van de inschrijving van het proces-verbaal van toewijzing zonder recht of titel in het Registergoed bevinden en als zodanig niet bekend waren aan koper, zijn op grond van het bepaalde in artikel 525 Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering genoodzaakt tot ontruiming. De Schuldenaar/Rechthebbende zal op vertoon van het voormelde proces verbaal tot ontruiming worden genoodzaakt op de wijze als bepaald in de artikelen 556 en 557 Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering. De uitoefening van de in artikel 3:264 van het Burgerlijk Wetboek vermelde bevoegdheid wordt aan de koper overgelaten. De uitoefening van de bevoegdheid geschiedt voor rekening en risico van de koper.

gunning
Schuldeiseres maakt, tenzij zij blijkens het proces-verbaal van de veiling direct tot gunning overgaat, gebruik van haar recht van beraad als vermeld in artikel 8 AVVE. Conform het bepaalde in artikel 8 lid 2 van de AVVE eindigt de termijn van beraad de zesde werkdag volgende op de afslag om vijf uur in de middag of zoveel eerder als de Verkoopster al dan niet mocht hebben gegund. Van de gunning na beraad dient te blijken uit een notariële akte, die op de eerstvolgende werkdag nadat de termijn van beraad is geëindigd, moet zijn verleden en uit welke akte moet blijken aan welke bieder wordt gegund.

FINANCIËLE INFORMATIE

kosten koper
De notaris geeft hieronder een opgave per voormelde datum van de door koper verschuldigde kosten bij de onderhavige executoriale verkoop (zowel via de openbare veiling ex artikel 3: 268 lid 1 BW als via de onderhandse verkoop ex artikel 3: 268 lid 2 BW). Deze opgave is een schatting van de kosten en met zorg berekend. Dit geeft geen garantie voor een juiste en volledige opgave. Mogelijk zijn de kosten hoger dan hieronder opgegeven. Dat is voor risico van de koper.

Voor rekening van de koper komen:
Honorarium notaris (incl. kosten KNB kwaliteitsfonds), honorarium zuivering, inschrijfkosten kadaster veilingakten, inschrijfkosten kadaster royement, kadastrale recherches, achterstallige servicekosten, toetredingskosten VvE en achterstallige erfpachtcanon.
Totaal excl. BTW € 7.111,90. Totaal incl. BTW € 7.941,93.

Overige kosten:
- Overdrachtsbelasting (*over de waarde van woning is niet 6% maar 2% overdrachtsbelasting verschuldigd)
- Eventuele kosten akte de command € 295,00 excl. BTW (inclusief kosten KNB kwaliteitsfonds)
Eventuele kosten van ontruiming

betaling koopsom
In afwijking van het bepaalde in artikel 10 lid 1 onder c AVVE dient de koopsom uiterlijk vier weken na veiling te worden betaald.
In afwijking van artikel 10 AVVE dient de koper uiterlijk drie december tweeduizend negentien om veertien uur bij de notaris te storten een bedrag ter grootte van tien procent van de koopprijs ter voldoening van de kosten als vermeld onder artikel 9 lid 1 van de AVVE.

waarborgsom
In afwijking van het bepaalde in artikel 10 lid 1 sub b AVVE dient door de koper uiterlijk vijf werkdagen na de gunning de waarborgsom volgens artikel 12 lid 1 van de AVVE te worden voldaan of dient volgens artikel 12 lid 4 een garantieverklaring te worden afgegeven.

plok
1% t.l.v. verkoper

belasting
Voor zover aan Schuldeiseres bekend is terzake van de levering van het Registergoed geen omzetbelasting, wel overdrachtsbelasting verschuldigd, waarbij de heffingsgrondslag zal worden vermeerderd met de gekapitaliseerde canon.


Kenmerken

  • Type registergoed: Appartement - Portiekflat
  • Gebruik: Onbekend
  • Soort eigendom: Erfpacht
  • Bouwjaar: 1962

Kadastrale informatie

het appartementsrecht omvattende de bevoegdheid tot het uitsluitend gebruik van de flatwoning, gelegen op tweede verdieping met berging op de begane grond van na te melden gebouw, plaatselijk bekend Wedderborg 32, 1082 TA Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie AK complexaanduiding 2795-A, appartementsindex 19, uitmakende het een/vijfendertigste (1/35e) aandeel in de gemeenschap, bestaande uit het voortdurend recht van erfpacht van een perceel grond gelegen aan de Wedderborg te Amsterdam, eigendom van de gemeente Amsterdam, met de rechten van de erfpachter op de zich op die grond bevindende opstallen, zijnde het gebouw bevattende vijfendertig woningen met bergingen, plaatselijk bekend Wedderborg 2 tot en met 70, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie AK, nummer 1639, groot eenduizend driehonderdtweeëntwintig vierkante meter Abusievelijk is gemeld dat de canon ad € 119,79 per half jaar zou zijn. Dit is niet juist. De canon per jaar bedraagt € 119,79.

Bezichtigen

Geen bezichtiging mogelijk

Financieel

Plok 1% van de inzetsom t.l.v. verkoper
Indicatie veilingkosten € 7942 (per 11-11-2019 om 16:07 )
Specificatie indicatie kosten in PDF (per 22-11-2019 om 11:02)

Lasten

Documenten

Algemene voorwaarden PDF
Bijzondere veilingvoorwaarden PDF
Overige documenten PDF Brochure Wedderborg 32 Amsterdam_2

Onderhands bod

Het is ook mogelijk om voorafgaand aan de executieveiling bij de notaris een schriftelijk bod uit te brengen. Let er goed op dat dit bod onherroepelijk en onvoorwaardelijk is. U kunt dus geen voorbehoud maken voor bijvoorbeeld de verkrijging van een financiering of voor het leegkomen van het pand. Als koper dient u zich van de spelregels te vergewissen. Wij wijzen u op de informatie over dit object en de van toepassing zijnde veilingvoorwaarden en (veiling)kosten. Indien u na het lezen van de spelregels tóch onzeker bent, schakel dan een deskundige in. Bijvoorbeeld uw makelaar. Voor het uitbrengen van uw bod voorafgaand aan de executieveiling gebruikt u het biedingformulier. Het volledig ingevuld en ondertekend formulier dient voor de bovenstaande veiling uiterlijk 17-11-2019 24:00 uur bij de notaris te zijn ingediend.

Het wordt aangeraden een deskundige in te schakelen om de veilingaankoop te begeleiden.