Veilingdatum
07 september 2020
Vanaf
18:00
Locatie
Prins Bernhardplein 175
Soort veiling
Executieveiling (hypotheek)
Dossiernummer
44880
Status
Gegund

Omschrijving

Appartementsrechten, 3 kamer woning met balkon op de 1e verdieping, berging in de kelder.

Uitgangspunt is de indeling zoals bekend van een eerdere opname op 3 oktober 2017, alsmede informatie uit het NVM systeem: afgesloten entree, hal, lift, trappenhuis, kelder met bergingen.
Woning op de 1e verdieping: hal, 2 slaapkamers, badkamer met ligbad en toilet, wasruimte, woonkamer, schuifpui, balkon, open keuken.

Kenmerken

  • Type registergoed: Appartement - Galerijflat
  • Kamers: 3
  • Gebruik: Bewoond/in eigen gebruik
  • Soort eigendom: Vol eigendom
  • Bouwjaar: 2009
  • Oppervlakte wonen: 76 m²
  • Inhoud: 240 m³

Kadastrale informatie

a. het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning op de eerste verdieping te 8243 HG Lelystad, Jol 35 35, kadastraal bekend gemeente Lelystad, sectie N, nummer 2576, appartementsindex 8, uitmakende het achtenveertig/éénduizendste (48/1.000ste) onverdeeld aandeel in de gesplitste gemeenschap, bestaande uit het appartementsrecht rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de twintig (20) woningen met toebehoren op de eerste en tweede verdieping van het gebouw, de trappenhuizen, de boven de woningen en trappenhuizen gelegen daken, de galerijen, de balkons/loggia's en de lift op de begane grond, eerste en tweede verdieping, de twintig (20) bergingen in de kelder, terwijl tot dit appartementsrecht tevens behoort het recht tot het inrichten, hebben en gebruiken van een daktuin op het boven het appartementsrecht met indexnummer 1 (winkel/bedrijfsruimte) gelegen dak, plaatselijk bekend gemeente Lelystad aan de Jol, kadastraal bekend gemeente Lelystad, sectie N nummer 2567 A-2; en b. het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de berging in de kelder, kadastraal bekend gemeente Lelystad, sectie N, nummer 2576, appartementsindex 37, uitmakende het twee/éénduizendste (2/1.000ste) onverdeeld aandeel in de hiervoor onder a. genoemde gemeenschap;

Download hier de kadastrale kaart: PDF

Bezichtigen

Geen bezichtiging mogelijk

Financieel

Plok 1% incl BTW t.l.v. verkoper
Indicatie veilingkosten € 4500 (per 24-07-2020 om 12:34 )
vierduizend vijfhonderd euro (per 14-07-2020 om 15:56)

Lasten

OZB en rioolheffing € 284,04 per jaar
Waterschapslasten € 79,02 per jaar
VvE € 1349,76 per jaar

Documenten

Algemene voorwaarden PDF
Bijzondere veilingvoorwaarden PDF
Kadastrale kaart PDF

Onderhands bod

Het is ook mogelijk om voorafgaand aan de executieveiling bij de notaris een schriftelijk bod uit te brengen. Let er goed op dat dit bod onherroepelijk en onvoorwaardelijk is. U kunt dus geen voorbehoud maken voor bijvoorbeeld de verkrijging van een financiering of voor het leegkomen van het pand. Als koper dient u zich van de spelregels te vergewissen. Wij wijzen u op de informatie over dit object en de van toepassing zijnde veilingvoorwaarden en (veiling)kosten. Indien u na het lezen van de spelregels tóch onzeker bent, schakel dan een deskundige in. Bijvoorbeeld uw makelaar. Voor het uitbrengen van uw bod voorafgaand aan de executieveiling gebruikt u het biedingformulier. Het volledig ingevuld en ondertekend formulier dient voor de bovenstaande veiling uiterlijk 21-08-2020 24:00 uur bij de notaris te zijn ingediend.

Het wordt aangeraden een deskundige in te schakelen om de veilingaankoop te begeleiden.