Veilingdatum
02 november 2020
Vanaf
18:00
Locatie
internet-only
Soort veiling
Executieveiling (hypotheek)
Dossiernummer
45008
Status
Onderhands verkocht

Omschrijving

Hoekwoning met ondergrond en plaats. Het betreft Loodsgracht 10 en 11, met ieder eigen entree. Het pand kan dubbel gebruikt worden.
Benedenwoning (volgens archief): entree hal voor- en achterkamer, slaapkamer en keuken, toilet en achterdeur.
Verdieping (volgens archief): entree met trappopgang, hal, ruime woonkamer, keuken en buitenterras. Vaste trap naar 2de verdieping met mogelijkheid voor 2 slaapkamers.

Oppervlakte volgens BAG: 63 m² (huisnr 10) en 88 m² (huisnr 11)

Kenmerken

  • Type registergoed: Hoekhuis
  • Gebruik: Gedeeltelijk verhuurd
  • Soort eigendom: Vol eigendom
  • Oppervlakte perceel: 83 m²

Kadastrale informatie

a. de benedenwoning met ondergrond, erf en verdere aanhorigheden, te 1781 KL Den Helder, Loodsgracht 10 en de bovenwoning met verdere aanhorigheden te 1781 KL Den Helder, Loodsgracht 11, kadastraal bekend gemeente Den Helder, sectie E, nummer 3866, groot achtenzeventig vierkante meter (78 m²); b. een perceel grond, gelegen achter Loodsgracht 10 met ingang via de Hoogstraat, kadastraal bekend gemeente Den Helder, sectie E nummer 9776, groot vijf vierkante meter (5 m2);

Bezichtigen

Geen bezichtiging mogelijk

Financieel

Plok 1% incl BTW t.l.v. verkoper
Indicatie veilingkosten € 5300 (per 30-09-2020 om 10:21 )

Lasten

OZB € 160,32 per jaar
Rioolheffing € 130,00 per jaar

Documenten

Algemene voorwaarden PDF
Bijzondere veilingvoorwaarden PDF

Onderhands bod

Het is ook mogelijk om voorafgaand aan de executieveiling bij de notaris een schriftelijk bod uit te brengen. Let er goed op dat dit bod onherroepelijk en onvoorwaardelijk is. U kunt dus geen voorbehoud maken voor bijvoorbeeld de verkrijging van een financiering of voor het leegkomen van het pand. Als koper dient u zich van de spelregels te vergewissen. Wij wijzen u op de informatie over dit object en de van toepassing zijnde veilingvoorwaarden en (veiling)kosten. Indien u na het lezen van de spelregels tóch onzeker bent, schakel dan een deskundige in. Bijvoorbeeld uw makelaar. Voor het uitbrengen van uw bod voorafgaand aan de executieveiling gebruikt u het biedingformulier. Het volledig ingevuld en ondertekend formulier dient voor de bovenstaande veiling uiterlijk 18-10-2020 24:00 uur bij de notaris te zijn ingediend.

Het wordt aangeraden een deskundige in te schakelen om de veilingaankoop te begeleiden.