Veilingdatum
18 oktober 2021
Vanaf
18:00
Locatie
Prins Bernhardplein 175
Soort veiling
Executieveiling (hypotheek)
Dossiernummer
45419
Status
Vervallen

Omschrijving

(a) het woonhuis met (onder)grond, erf, tuin en verder toebehoren, gelegen aan de Torenvalklaan 3 te 1343 BA Almere, kadastraal bekend gemeente Almere, sectie A, nummer 552, groot achthonderd en vierendertig vierkante meter, belast met een beperkt recht ten behoeve van:
- de naamloze vennootschap: N.V. Nuon Infra Oost, gevestigd te 6812 AH Arnhem, Utrechtseweg 68;
- de naamloze vennootschap: Vitens N.V., gevestigd te Apeldoorn, aan de Boogschutterstraat 29 A (postcode 7324 AE);
- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: KPN Telecom B.V., gevestigd te ‘s-Gravenhage, aan het Maanplein 55 (postcode 2516 CK);
- De Staat (Financiën, Domeinen), gevestigd te Lelystad, aan de Maerlant 1 (postcode 8224 AC);
(b) het achthonderddertig/vierenzeventigduizend vierhonderdnegende (830/74.409e) onverdeeld aandeel in de mandelige percelen, zijnde de stroken grond bestemd voor houten boswallen, gelegen te Almere-Hout, deel uitmakend van de kadastrale percelen gemeente Almere, sectie A, nummers 549, 555, 559, 574, 583, 584, 588, 590, 593, 596, 606, 615, 620 en 624.

Kenmerken

  • Type registergoed: Woonhuis
  • Soort eigendom: Vol eigendom
  • Oppervlakte perceel: 834 m²

Kadastrale informatie

(a) kadastraal bekend gemeente Almere, sectie A, nummer 552, groot achthonderd en vierendertig vierkante meter; en (b) kadastrale percelen gemeente Almere, sectie A, nummers 549, 555, 559, 574, 583, 584, 588, 590, 593, 596, 606, 615, 620 en 624.

Bezichtigen

De mogelijkheid wordt onderzocht, als een en ander duidelijk is, dan wordt dat hier vermeld.

Overige informatie

Woonhuis met (onder)grond, erf, tuin en verder toebehoren.

gebruik/oplevering
Voor zover aan Schuldeiseres bekend is het Registergoed in gebruik bij Rechthebbende en niet aan derden in huur of gebruik afgestaan. Volgens informatie van de Basisregistratie Personen de dato twee juli tweeduizend eenentwintig staat alleen Rechthebbende op het adres ingeschreven.
Verkoper heeft niet het verlof tot het inroepen van het huurbeding verzocht aan de
voorzieningenrechter, omdat in voldoende mate vast staat dat er geen sprake is van verhuur of onderhuur.

energie (EPA)
De Rechthebbende is verplicht om een energielabel als bedoeld in het Besluit
Energieprestatie gebouwen beschikbaar te stellen aan de koper. Verkoopster verklaart geen eigenaar te zijn geweest van het Registergoed en beschikt derhalve niet over een definitief energielabel als bedoeld in het Besluit Energieprestatie gebouwen. De koper is hiermee volledig bekend en vrijwaart de Verkoopster voor alle (eventuele) aanspraken te dier zake.
De koper is zich ervan bewust dat indien hij een energielabel als bedoeld in het Besluit Energieprestatie gebouwen wenst te verkrijgen, hij daartoe zelf dient zorg te dragen.

risico
Conform het bepaalde in artikel 18 van de AVVE is vanaf het moment van de inschrijving van het proces verbaal van toewijzing het risico van het Registergoed voor de koper.

gunning
Schuldeiseres maakt, tenzij zij blijkens het proces-verbaal van de veiling direct tot gunning overgaat, gebruik van haar recht van beraad als vermeld in artikel 8 AVVE.
Conform het bepaalde in artikel 8 lid 2 van de AVVE eindigt de termijn van beraad de zesde werkdag volgende op de afslag om vijf uur in de middag of zoveel eerder als de Verkoopster al dan niet mocht hebben gegund.

FINANCIËLE INFORMATIE

kosten koper
Voor rekening van koper komen:
a. de overdrachtsbelasting en de verschuldigde omzetbelasting;
b. het honorarium van de notaris;
c. het kadastrale recht en de kosten van kadastrale recherches;
d. de kosten van ontruiming.
e. eventueel verschuldigde omzetbelasting over de hiervoor genoemde bedragen.
De onroerende zaak belasting en andere heffingen ter zake van het Registergoed over het lopende jaar, komen voor rekening van de koper vanaf de voor de levering bepaalde dag of zoveel later als ingevolge deze bijzondere veilingvoorwaarden de koopsom moet worden betaald.
Voor een specificatie van het honorarium en de kosten wordt verwezen naar de na te
vermelden veilingsite, alsmede www. veilingnotaris.nl en www.eersteamsterdamse.nl.

betaling koopsom
In afwijking van het bepaalde in artikel 10 lid 1 onder c AVVE dient de koopsom uiterlijk vier weken na veiling te worden betaald.

plok
1% incl. BTW t.l.v. verkoper.

belasting
Voor zover bekend aan Schuldeiseres is ter zake de verkrijging van het Registergoed acht procent (8%) overdrachtsbelasting, geen omzetbelasting verschuldigd. De
overdrachtsbelasting komt volledig voor rekening en risico van Koper.
Indien en voor zover ter zake van de verkrijging van het Registergoed de Koper zich op het standpunt stelt dat het verlaagde tarief van twee procent (2%) als bedoeld in artikel 14 lid 2 van de Wet op belastingen van rechtsverkeer van toepassing is en/of Koper een beroep wenst te doen op een vrijstelling van overdrachtsbelasting ingevolge het bepaalde in artikel 15 lid 1 onderdeel p van de Wet op belastingen van rechtsverkeer, dient Koper terstond na gunning, doch uiterlijk voorafgaand aan de betaling van de koopsom, een verklaring aan de Notaris te verstrekken waaruit het voorgenomen gebruik van de woning blijkt en – indien en voor zover van toepassing – dat aan de voorwaarden voor de toepassing van vorenbedoelde vrijstelling wordt voldaan.

Financieel

Plok 1% incl BTW t.l.v. verkoper
Indicatie veilingkosten € 4864 (per 21-09-2021 om 14:36 )
Specificatie indicatie kosten in PDF (per 21-09-2021 om 14:36)

Lasten

Documenten

Algemene voorwaarden PDF
Bijzondere veilingvoorwaarden PDF
Kadastrale kaart PDF

Onderhands bod

Het is ook mogelijk om voorafgaand aan de executieveiling bij de notaris een schriftelijk bod uit te brengen. Let er goed op dat dit bod onherroepelijk en onvoorwaardelijk is. U kunt dus geen voorbehoud maken voor bijvoorbeeld de verkrijging van een financiering of voor het leegkomen van het pand. Als koper dient u zich van de spelregels te vergewissen. Wij wijzen u op de informatie over dit object en de van toepassing zijnde veilingvoorwaarden en (veiling)kosten. Indien u na het lezen van de spelregels tóch onzeker bent, schakel dan een deskundige in. Bijvoorbeeld uw makelaar. Voor het uitbrengen van uw bod voorafgaand aan de executieveiling gebruikt u het biedingformulier. Het volledig ingevuld en ondertekend formulier dient voor de bovenstaande veiling uiterlijk 03-10-2021 24:00 uur bij de notaris te zijn ingediend.

Het wordt aangeraden een deskundige in te schakelen om de veilingaankoop te begeleiden.