Veilingdatum
19 september 2022
Vanaf
18:00
Locatie
Prins Bernhardplein 175
Soort veiling
Executieveiling (hypotheek)
Dossiernummer
45825
Status
Vervallen

Omschrijving

het appartementsrecht, kadastraal bekend gemeente Almere, sectie K, complexaanduiding 4486-A appartementsindex 20, omvattende:
a. het twintig/zevenhonderd negenenvijftigste (20/759e) onverdeeld aandeel in de gemeenschap omvattende het appartementsrecht, ten tijde van de ondersplitsing kadastraal bekend gemeente Almere, sectie K, complexaanduiding 4486-A, appartementsindex 2, omvattende:
i. het vier/vijfde (4/5e) onverdeeld aandeel in de gemeenschap bestaande uit het gebouw omvattende bedrijfsruimten gelegen op de begane grond en zesendertig woningen gelegen op de eerste, tweede, derde en vierde verdieping en zesendertig bergingen gelegen op de eerste verdieping, plaatselijk bekend Stadhuisstraat 1 tot en met 15 (oneven nummers) en Bankiersbaan 250 tot en met 320 (even nummers) ten tijde van de hoofdsplitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Almere, sectie K, nummer 2287, groot elf are negentig centiare (11a, 90ca); en
b. het recht op het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de tweede verdieping met berging op gelegen op de eerste verdieping en verder toebehoren, plaatselijk bekend te 1315 MA Almere, Bankierbaan 268.
Welk appartementsrecht is belast met twee (2) zakelijke rechten als bedoeld in artikel 5, lid 3 onder b van de belemmeringenwet Privaatrecht ten behoeve van:
- Liander Infra Oost N.V., gevestigd te Arnhem, één en ander tot het leggen, hebben, gebruiken, onderhouden, inspecteren, herstellen, wijzigen, vervangen en verwijderen van leiding(en) met alle toe- en aanbehoren, zulks blijkens een akte, welke is ingeschreven op het kantoor van de Dienst voor het kadaster en de openbare registers te Zwolle op vierentwintig september negentienhonderd zevenentachtig in register Hypotheken 4 deel 5690 nummer 48.
- Liander Infra Oost N.V., gevestigd te Arnhem, één en ander tot het leggen, hebben, gebruiken, onderhouden, inspecteren, herstellen, wijzigen, vervangen en verwijderen van leiding(en) met alle toe- en aanbehoren, zulks blijkens een akte, welke is ingeschreven op het kantoor van de Dienst voor het kadaster en de openbare registers te Zwolle op achtentwintig augustus negentienhonderd zevenentachtig in register Hypotheken 4 deel 5666 nummer 26, van de naamloze vennootschap Liander B.V., statutair gevestigd te Arnhem.

Kenmerken

  • Type registergoed: Appartement

Kadastrale informatie

het appartementsrecht, kadastraal bekend gemeente Almere, sectie K, complexaanduiding 4486-A appartementsindex 20, omvattende: a. het twintig/zevenhonderd negenenvijftigste (20/759e) onverdeeld aandeel in de gemeenschap omvattende het appartementsrecht, ten tijde van de ondersplitsing kadastraal bekend gemeente Almere, sectie K, complexaanduiding 4486-A, appartementsindex 2, omvattende: i. het vier/vijfde (4/5e) onverdeeld aandeel in de gemeenschap bestaande uit het gebouw omvattende bedrijfsruimten gelegen op de begane grond en zesendertig woningen gelegen op de eerste, tweede, derde en vierde verdieping en zesendertig bergingen gelegen op de eerste verdieping, plaatselijk bekend Stadhuisstraat 1 tot en met 15 (oneven nummers) en Bankiersbaan 250 tot en met 320 (even nummers) ten tijde van de hoofdsplitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Almere, sectie K, nummer 2287, groot elf are negentig centiare (11a, 90ca); en b. het recht op het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de tweede verdieping met berging op gelegen op de eerste verdieping en verder toebehoren, plaatselijk bekend te 1315 MA Almere, Bankierbaan 268. Welk appartementsrecht is belast met twee (2) zakelijke rechten als bedoeld in artikel 5, lid 3 onder b van de belemmeringenwet Privaatrecht ten behoeve van: - Liander Infra Oost N.V., gevestigd te Arnhem, één en ander tot het leggen, hebben, gebruiken, onderhouden, inspecteren, herstellen, wijzigen, vervangen en verwijderen van leiding(en) met alle toe- en aanbehoren, zulks blijkens een akte, welke is ingeschreven op het kantoor van de Dienst voor het kadaster en de openbare registers te Zwolle op vierentwintig september negentienhonderd zevenentachtig in register Hypotheken 4 deel 5690 nummer 48. - Liander Infra Oost N.V., gevestigd te Arnhem, één en ander tot het leggen, hebben, gebruiken, onderhouden, inspecteren, herstellen, wijzigen, vervangen en verwijderen van leiding(en) met alle toe- en aanbehoren, zulks blijkens een akte, welke is ingeschreven op het kantoor van de Dienst voor het kadaster en de openbare registers te Zwolle op achtentwintig augustus negentienhonderd zevenentachtig in register Hypotheken 4 deel 5666 nummer 26, van de naamloze vennootschap Liander B.V., statutair gevestigd te Arnhem.

Bezichtigen

De mogelijkheid wordt onderzocht, als een en ander duidelijk is, dan wordt dat hier vermeld.

Overige informatie


Financieel

Plok 1% van de inzetsom
Indicatie veilingkosten € 4887 (per 19-08-2022 om 08:50 )
incl BTW en excl OVB, kosten eventuele ontruiming en achterstand VvE (per 19-08-2022 om 08:50)
Specificatie indicatie kosten in PDF (per 19-08-2022 om 08:50)

Lasten

Documenten

Algemene voorwaarden PDF
Bijzondere veilingvoorwaarden PDF
Overige documenten PDF BAG Viewer Document
PDF Bodemloket Rapport
PDF brondocument 1387-30-HYP4 onroerende zaken
PDF Energielabel
PDF Ruimtelijkeplannen Centrum Almere Stad 2
PDF Ruimtelijkeplannen Centrum Almere Stad_1
PDF Ruimtelijkeplannen Chw bestemmingsplan Algemene regels woningsplitsing en kamerbewoning
PDF Ruimtelijkeplannen Gerechtelijke uitspraak Centrum Almere Stad
PDF Ruimtelijkeplannen Grote Markt, Almere Stad 3
PDF Ruimtelijkeplannen Parapluherziening parkeren
PDF Ruimtelijkeplannen Veegplan
PDF Ruimtelijkeplannen Voorbereidingsbesluit Geitenhouderijen Flevoland
PDF Ruimtelijkeplannen Voorbereidingsbesluit hyperscale datacenters
PDF van gemeente ontvangen informatie en WKPB
PDF AVVE 2017

Onderhands bod

Het is ook mogelijk om voorafgaand aan de executieveiling bij de notaris een schriftelijk bod uit te brengen. Let er goed op dat dit bod onherroepelijk en onvoorwaardelijk is. U kunt dus geen voorbehoud maken voor bijvoorbeeld de verkrijging van een financiering of voor het leegkomen van het pand. Als koper dient u zich van de spelregels te vergewissen. Wij wijzen u op de informatie over dit object en de van toepassing zijnde veilingvoorwaarden en (veiling)kosten. Indien u na het lezen van de spelregels tóch onzeker bent, schakel dan een deskundige in. Bijvoorbeeld uw makelaar. Voor het uitbrengen van uw bod voorafgaand aan de executieveiling gebruikt u het biedingformulier. Het volledig ingevuld en ondertekend formulier dient voor de bovenstaande veiling uiterlijk 04-09-2022 24:00 uur bij de notaris te zijn ingediend.

Het wordt aangeraden een deskundige in te schakelen om de veilingaankoop te begeleiden.