Veilingdatum
12 december 2022
Vanaf
18:00
Locatie
Prins Bernhardplein 175
Soort veiling
Vrijwillige veiling
Dossiernummer
45897
Status
Niet gegund

Veiling in combinatie

Dit betreft een "veiling in combinatie". Dat betekent dat deze veiling bestaat uit meerdere objecten (kavels). Elk object wordt eerst afzonderlijk in opbod en afslag gebracht, waarna de combinatie van de objecten gezamenlijk in afslag plaatsvindt. De verkoper heeft de keuze om de combinatie (niet) te gunnen, of toch (niet) te gunnen aan een of meer bieders op de afzonderlijke kavels.
Een overzicht van alle afzonderlijke objecten, die bij deze "veiling in combinatie" behoren, vindt u onder het tabje 'Kavels'.

Kavels


Image

Karel du Jardinstraat 17- H, AMSTERDAM

Image

Karel du Jardinstraat 17- 3, AMSTERDAM

Image

Van Rappardstraat 13- H, AMSTERDAM

Image

Vrijzicht 146, AMSTERDAM

Omschrijving

Het gaat om vier verhuurde appartementen gelegen aan de Karel du Jardinstraat-H en 3, van Rappardstraat 13-H en Vrijzicht 146 te Amsterdam;

Karel du Jardinstraat 17-H:
Gelegen op de begane grond met tuin en berging (gelegen in de tuin). Het appartement ligt in de bruisende Pijp.

Karel du Jardinstraat 17-3:
Gelegen op de derde en vierde verdieping van het gebouw met een balkon gelegen op de derde verdieping aan de achterzijde van het gebouw, met een plat dak gelegen op de vierde verdieping van het gebouw en met eigen entree op de eerste en tweede verdieping van het gebouw. Het appartement ligt in de bruisende Pijp.

van Rappardstraat 13- H:
Gelegen op de begane grond van het gebouw met tuin en een schuur. Het appartement ligt in de Staatsliedenbuurt, stadsdeel West.

Vrijzicht 146:
Gelegen op de zesde verdieping met een berging gelegen in de onderbouw. Het appartement is gelegen aan de Sloterplas, op loopafstand van diverse (winkel) voorzieningen, openbaar vervoer (Lelylaan) en het Osdorpplein.

Huuropbrengst:
Karel du Jardinstraat 17-H: €149,26 per maand I €1.791,12 per jaar
Karel du Jardinstraat 17-3: €620,03 per maand I €7.440,36 per jaar
Van Rappardstraat 13- H: €223,15 per maand I €2.677,80 per jaar
Vrijzicht 146: €633,25 per maand I €7.599,- per jaar

Alle documenten van de objecten staan vermeld bij de losse kavels.

Kenmerken

  • Type registergoed: Appartement
  • Gebruik: Verhuurd

Bezichtigen


Het is niet mogelijk om de appartementen te bezichtigen. De appartementen zijn allen verhuurd voor onbepaalde tijd.

Overige informatie

De objecten zullen eerst elk afzonderlijk bij opbod en afslag in veiling worden aangeboden en vervolgens gecombineerd in slag worden gelegd.

Verdere informatie zie losse kavels.

Kijk voor de uitgebreide informatie over dit object op www.eersteamsterdamse.nl en ga vervolgens naar 'veilingaanbod'. Klik vervolgens op het betreffende object.

De objecten zullen eerst elk afzonderlijk bij opbod en afslag in veiling worden aangeboden en vervolgens gecombineerd in slag worden gelegd.

Verdere informatie zie losse kavels.

Financieel

Plok

Lasten

Documenten

Algemene voorwaarden PDF
Bijzondere veilingvoorwaarden PDF
Overige documenten PDF concept veilingbrochure poeldam vastgoed 2 221130
Kadastrale kaart PDF

Onderhands bod

Ook u kunt op een veiling een bod uitbrengen. Let er goed op dat dit bod onherroepelijk en onvoorwaardelijk is. U kunt dus geen voorbehoud maken voor bijvoorbeeld de verkrijging van een financiering of voor het leegkomen van het pand. Als koper dient u zich van de spelregels te vergewissen. Indien u na het lezen van de spelregels toch onzeker bent, schakel dan een deskundige in, bijvoorbeeld uw makelaar.