Meld je aan en ontvang de nieuwsbrief

Ons veilinghuis is in Amsterdam maar doordat onze veilingen ook altijd digitaal zijn, kunt u aan de ontroerend goed veiling voor Alkmaar in heel Nederland deelnemen.

Ons veilinghuis heeft ruim 160 jaar ervaring in het veilen van onroerend goed en beschikt over de nodige expertise. Daarom zijn wij al jaren hét veilinghuis in de regio Alkmaar.   

Een veiling is een openbare verkoop van onroerend goed. Tijdens de veiling komt de prijs tot stand door biedingen van geïnteresseerden. Wij zijn altijd vooruitstrevend en bieden daarom zowel hybride zaal veilingen als online veilingen aan .

Hybride veilingen van o.a. huizen in Alkmaar

Wij streven ernaar om altijd een vooruitstrevend veilinghuis te zijn, dat gericht is op de toekomst. De kwaliteit kan gewaarborgd worden door het werk efficiënt en zorgvuldig te doen. Wij zijn het enige veilinghuis dat in Alkmaar de veilingen van onroerend goed zowel in hybride vorm als volledig online aanbiedt.

Onroerend goed veilingen in hybride vorm vinden plaats in de veilingzaal en u kunt ook online zelf meebieden of de veiling volgen. Indien bepaalde omstandigheden een veiling in de zaal verhinderen, bieden wij online only veilingen aan als alternatief. Deze veilingen vinden volledig online plaats.

Twee typen huizenveilingen in Alkmaar: executieveilingen en vrijwillige

Wij verzorgen twee typen onroerend goed veilingen voor onroerend goed in Alkmaar: de executieveiling en de vrijwillige veiling. Een executieveiling betreft een onvrijwillige verkoop van onroerende zaken. In dit geval kiest een schuldeiser, zoals de bank, voor de verkoop van de bezittingen. Dit is omdat diegene niet meer aan de kosten van de schuldeiser kan voldoen. Met de opbrengst van de veiling wordt de schuld voor een deel of geheel afgelost.

Bij een vrijwillige veiling kiest een eigenaar van onroerend goed zelf voor de openbare verkoop via een veiling. De prijsvorming is volledig transparant. Hierbij wordt verwacht dat het object meer opbrengt dan bij een reguliere verkoop via een makelaar.

Bij interesse in een onroerend goed veiling in Alkmaar, zoals huizen of bedrijfspanden, kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. U wordt zo op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen omtrent veilingen van onroerend goed!

Hoe gaan wij te werk?

Bent u geïnteresseerd in de verkoop van onder andere woningen, appartementen en bedrijfsonroerendgoed? Wij bieden u een transparant en betrouwbaar veilingplatform, zowel hybride als online. Het veilinghuis stemt het hele proces tot aan de veiling nauwkeurig met u af. Onderstaand stappenplan geeft de werkwijze weer:

  1. Intake
  2. Bevestiging van gemaakte afspraken
  3. Voorbereiding van het veilingdossier
  4. Veiling
  5. Afronding en evaluatie

Wegens het direct plaatsvinden van een transactie, kunnen alle processen snel en efficiënt afgerond worden. Daarbij werken wij altijd nauw samen met o.a. notarissen, waardoor het veilinghuis in staat is u in contact te brengen met de juiste partijen. Voor meer informatie over een onroerend goed veiling in Alkmaar kunt u vrijblijvend contact opnemen met het veilinghuis.

Blijf op de hoogte van: Huizenveiling Alkmaar

Wij veilen een uiteenlopend aanbod, waardoor het veilinghuis in staat is een brede doelgroep te bereiken. Zo heeft het veilinghuis een grote groep klanten, die bestaat uit o.a. professionele handel, maar ook geïnteresseerde particulieren. Deze klanten worden effectief bereikt middels diverse marketing- en communicatiekanalen.

Ons veilinghuis is er een met een rijke historie en is inmiddels de enige aanbieder van onroerend goed veilingen in hybride vorm én online only. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u geheel vrijblijvend telefonisch contact opnemen met het veilinghuis. De specialisten staan u graag te woord.

 Heeft u interesse? Schrijf u in voor de nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van het aanbod en de laatste ontwikkeling omtrent onroerend goed en de huizenveiling in Alkmaar.