Meld je aan en ontvang de nieuwsbrief

Het veilen van onroerend goed is het openbaar verkopen van een huis of ander object. De prijs komt op het moment van de veiling tot stand, wat een voordeel is van een veiling ten opzichte van een reguliere verkoop.

Wij streven ernaar alle klanten te voorzien van de diensten die ze nodig hebben, om tot een succesvolle verkoop of aankoop te komen. Het veilinghuis heeft een veelzijdig aanbod en biedt als enige partij zowel hybride als online veilingen aan. Met deze expertise beogen wij bij te dragen aan een goed functionerende vastgoedmarkt.

Diverse typen huizenveiling nabij Almere

Wij verzorgen twee soorten onroerend goed veilingen, afhankelijk van het soort verkoop. Een vrijwillige veiling betreft de vrijwillige keuze voor de verkoop via een veiling. Objecten mogen via een veiling enkel met eigen middelen gekocht worden. Hierdoor hoeft een eigenaar niet te wachten op de goedkeuring van de financiering. Dit kan naast de transparante prijsvorming een reden zijn om te kiezen voor een veiling.

De verkoop kan ook niet vrijwillig zijn. Wanneer iemand niet meer kan voldoen aan maandelijkse betalingsverplichtingen, zoals hypotheeklasten, mag een schuldeiser zich verhalen op de bezittingen. In dit geval wordt een onroerend goed geveild om een deel van, of de gehele schuld, af te lossen.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse in een onroerend goed veiling in de buurt van Almere? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief! U wordt dan op de hoogte gehouden van het aanbod en ontwikkelingen op de veilingmarkt.

Veilingen voor o.a. huizen nabij Almere in de zaal en online

Ons veilinghuis veilt het aanbod onroerend goed uit Almere in een prachtige veilingzaal op een locatie in Amsterdam. In deze zaal kunt u de veiling zelf bijwonen en natuurlijk meebieden. Ook zijn deze zaalveilingen tegelijkertijd online te volgen en kan er online geboden worden. Dit is de hybride vorm van een onroerend goed veiling.

Daarnaast verzorgen wij veilingen die in zijn geheel online plaatsvinden. Deze online only variant is eveneens het alternatief bij omstandigheden die de mogelijkheid van een zaalveiling verhinderen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen. Onze specialisten staan u graag te woord.

Onroerend goed verkopen: de procedure

Voor onroerend goed in Almere kunt u terecht bij ons veilinghuis. Wij bieden u een transparant en betrouwbaar veilingplatform. Hierbij wordt het gehele proces tot aan de veiling in samenwerking met u afgestemd. Het volgende stappenplan is de leidraad in de procedure:

  1. Intake
  2. Bevestiging van gemaakte afspraken
  3. Voorbereiding van het veilingdossier
  4. Veiling
  5. Afronding en evaluatie

Tevens werken wij nauw samen met diverse belanghebbende partijen, waarmee u in contact gebracht kan worden. Daarbij wordt het werk efficiënt en zorgvuldig gedaan en er vindt onmiddellijk een transactie plaats.

Huizenveiling nabij Almere bij ons veilinghuis

De Eerste Amsterdamse is uw veilinghuis voor een veiling van onroerend goed in de buurt van Almere. Al meer dan 160 jaar is het veilinghuis gespecialiseerd in veilingen en is het enige veilinghuis dat zowel hybride als online only veilingen aanbiedt. Door een uitgebreid aanbod is het in staat een brede doelgroep te bereiken van zowel geïnteresseerde particulieren als professionele handel.

Het veilinghuis heeft een rijke historie, maar is gericht op de toekomst. Wij zorgen voor een betrouwbaar en transparant platform met een uiteenlopend aanbod.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. Hierin wordt u op de hoogte gehouden van het aanbod en krijgt u inzicht in alle ontwikkelingen op het gebied van een huizenveiling nabij Almere!