Meld je aan en ontvang de nieuwsbrief

Met meer dan 160 jaar ervaring is ons veilinghuis gespecialiseerd met veel expertise wat betreft het veilen van onroerend goed. Het veilinghuis veilt diverse objecten en gebouwen die interessant zijn voor een brede doelgroep.

De veilingen worden verzorgd in zowel hybride vorm als volledig online. Hierbij willen wij bijdragen aan een vastgoedmarkt die goed functioneert. Daarbij is het belang de klanten te kunnen voorzien van alle diensten die ze nodig hebben voor een succesvolle verkoop of aankoop. 

Welke huizenveilingen in Amersfoort zijn er?

Het openbaar verkopen van onroerend goed wordt een veiling genoemd. De prijs komt ter plekke tot stand door biedingen van diverse belanghebbenden. Deze transparante prijsvorming is een groot voordeel van een onroerend goed veiling. Het motief van de verkoop van vastgoed kan verschillen. Zo kan deze onvrijwillig of vrijwillig van aard zijn.

Bij een vrijwillige veiling besluit de eigenaar van onroerend goed dit zelf te verkopen via een veiling. Hierbij wordt meer voordeel verwacht dan via een reguliere verkoop. Een onvrijwillige veiling is een executieveiling. Dit is het geval wanneer iemand zijn schulden niet meer kan afbetalen en de schuldeiser aanspraak maakt op de bezittingen van diegene.

Wilt u onroerend goed veilen of bent u geïnteresseerd in een van de onroerend goed veilingen nabij Amersfoort? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. Hierin wordt u op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen van het aanbod onroerend goed. 

Het proces van onroerend goed veilen in Amersfoort

Het veilinghuis doorloopt tijdens het verkoopproces via een veiling de volgende stappen:  

  1. Intake
  2. Bevestiging van gemaakte afspraken
  3. Voorbereiding van het veilingdossier
  4. Veiling
  5. Afronding en evaluatie

Hierbij zorgen wij voor een betrouwbaar en transparant veilingplatform voor een onroerend goed veiling in Amersfoort. Het veilinghuis doet al het werk zorgvuldig en toegewijd. Zo wordt het hele proces tot aan de veiling nauwkeurig met u afgestemd. Daarnaast wordt er nauw samengewerkt met partijen als notarissen. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Hybride en online veilingen

Het veilinghuis veilt onder andere huizen, appartementen en bedrijfsonroerendgoed in Amersfoort. Deze veilingen vinden plaats in een van de veilingzalen op een prachtige locatie in Amsterdam. U kunt deze veiling in de zaal zelf bijwonen of online. Deze hybride vorm biedt de mogelijkheid dat u ook via het internet mee kan bieden voor onroerend goed.

Daarnaast worden veilingen compleet online aangeboden. Hierbij kunt u uitsluitend via het internet de veiling volgen en meebieden. Dit is tevens het alternatief in situaties die een zaalveiling verhinderen.

Huizenveiling in Amersfoort bij de Eerste Amsterdamse

Wij zijn het veilinghuis voor een onroerend goed veiling in Amersfoort. Met meer dan 160 jaar ervaring, wordt een transparant en betrouwbaar veilingplatform geboden. Het aanbod is zeer uiteenlopend en interessant voor zowel professionele handel als geïnteresseerde particulieren.

Bovendien is de Eerste Amsterdamse het enige veilinghuis dat veilingen in zowel hybride vorm als online only aanbiedt. Hiermee wil het veilinghuis bijdragen aan een hoogwaardige vastgoedmarkt. Mocht u vragen hebben, neem gerust contact op.

Mis geen enkel object! Schrijf u daarom in voor de nieuwsbrief, zodat u op de hoogte gehouden wordt van het aanbod en alle ontwikkelingen op het gebied van een huizenveiling in Amersfoort.