Meld u aan en ontvang de nieuwsbrief

Op zoek naar een huizenveiling in Limburg? Eerste Amsterdamse veilt huizen in Limburg via zowel executieveilingen alsook vrijwillige veilingen. Met onze ruime ervaring in de vastgoedveiling branche vindt u binnen ons portfolio met regelmaat huizen in Limburg. 

Doordat we jarenlang kennis en expertise hebben verworven op het gebied van vastgoedveilingen, kunt u er bij ons op vertrouwen dat de veiling soepel en professioneel verloopt. Of u nu op zoek bent naar een executieveiling in Limburg, of een een vrijwillige veiling van onroerend goed.

Onze huizenveiling in Limburg is hybride

Om onze huizenveilingen zo toegankelijk mogelijk te maken, hebben wij onze veilingen hybride ingericht. Of u zich nu in Limburg of elders in het land bevindt, u kunt te allen tijde meebieden. Hybride betekent namelijk dat u zowel fysiek op locatie, als online mee kan bieden. 

Door deze innovatieve manier om huizen te veilen in Limburg en andere delen van Nederland, maken we het voor een breder publiek mogelijk om een huis te kopen. Een ander positief effect van deze handelswijze is dat de veiling onder nagenoeg alle omstandigheden door kan gaan. Bovendien biedt een veiling van vastgoed een extra kans voor woningzoekenden die via de reguliere weg soms geen huis kunnen kopen.

Het verschil tussen een vrijwillige- en een executieveiling van huizen in Limburg

Een huizenveiling kan worden opgedeeld in twee verschillende soorten, namelijk een vrijwillige veiling en een executieveiling. In Limburg komen ook beide soorten voor, dus we lichten ze beide graag even toe.

Vrijwillige huizenveiling

Een vrijwillige veiling wil zeggen dat iemand op eigen initiatief besluit zijn huis of vastgoedpand te veilen. De verwachting hierbij is dat de opbrengst hoger zal zijn dan bij een reguliere verkoop. De uiteindelijke prijs wordt bepaald door de koper die er het meeste voorover heeft en totdat er geen tegenbod van een andere belanghebbende meer komt.

Executieveiling

Executieveiling wordt ook wel onvrijwillige verkoop genoemd en is vaak het gevolg van schulden van de eigenaar, waardoor het pand gedwongen moet worden verkocht. Dit gebeurd dan middels een zogenaamde executieveiling. 

U vindt ons hele veilingaanbod met vrijwillige- en executieveilingen op onze veilingaanbod pagina. Tevens kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief, zodat u altijd op de hoogte blijft van huizenveilingen in Limburg en andere plaatsen.

Met een huizenveiling kansen benutten op de woningmarkt in Limburg

Bent u al langere tijd op zoek naar een woning via de reguliere weg? Bijvoorbeeld met behulp van een makelaar? Maar lukt het u maar niet om uw droomwoning te vinden? Ook dan biedt een executieveiling van vastgoed in de vorm van een woning wellicht uitkomst. Een veiling levert namelijk vaak verrassende panden op, die u via een makelaar niet aangeboden krijgt. Mis dergelijke kansen niet en kijk bij ons actuele aanbod of we iets voor u kunnen betekenen.

Onze werkwijze

Besluit u uw droomwoning te kopen door mee te bieden in één van onze veilingen van een huis in Limburg, dan kunnen we ons voorstellen dat u graag wilt weten hoe dit in zijn werk gaat. Hier in het kort daarom onze werkwijze:

  1. Intake: de intake dient als kennismaking en we controleren met u alle randvoorwaarden die nodig zijn om mee te kunnen bieden op de veiling.
  2. Bevestiging van afspraken:na het gesprek krijgt u alle afspraken zwart op wit.
  3. Dossiersamenstelling: vervolgens stellen we het volledige veilingdossier voor u op.
  4. De veiling: hier wordt de feitelijke veiling voltrokken.
  5. Afronding: we ronden de veiling af en evalueren het hele proces samen met u.

Huizenveiling Limburg door Eerste Amsterdamse

Eerste Amsterdamse is voortdurend op zoek naar nieuwe panden die we ter veiling aan kunnen bieden. Doordat de veilingen doorlopend voltrokken worden, beschikken we daarom ook nooit over een ‘vast’ aanbod. Daarbij zijn sommige regio’s en steden erg populair, waardoor ons aanbod steeds varieert. 

Heeft u interesse in executieveilingen van woningen in Limburg of in de regio? Dan raden wij aan u te abonneren op onze nieuwsbrief. U bent dan als eerste op de hoogte van ons actuele aanbod en kunt direct handelen wanneer er voor u een geschikte huizenveiling in Limburg tussen zit.