Even voorstellen: Christian Bijl (Notariële Stichting)

De Notariële Stichting Eerste Amsterdamse bestaat uit drie notarissen alle werkzaam in Noord Holland.
De Stichting heeft als doel het borgen van een kwalitatief goede afwikkeling van de executoriale (gedwongen) veilingen die via de Eerste Amsterdamse worden verkocht. De stichtingsleden streven een doeltreffend en doelmatig verkoopproces na. Christian Bijl is in september toegetreden tot de Notariële Stichting Eerste Amsterdamse. Om Christian Bijl beter te leren kennen hebben we hem gevraagd een aantal vragen over zich zelf te beantwoorden:

Zou je wat over jezelf willen vertellen?
Ik woon nu al meer dan de helft van mijn leven in Amsterdam en vind dat ik mij daardoor een echte Amsterdammer mag noemen.

Kan je ons wat vertellen over jouw carrière en vakgebied?
Na bij een klein kantoor, als kandidaat-notaris, te zijn begonnen in de algemene praktijk ben ik in 2007 begonnen bij Loyens & Loeff en heb ik mij daar gespecialiseerd in het vastgoedrecht. Ik heb mij toen ook heel veel bezig gehouden met executie- en vrijwillige veilingen en heb zo ook de Eerste Amsterdamse leren kennen. Ik heb altijd met veel plezier geveild op de Eerste Amsterdamse en hoop dat nog vele jaren te doen, maar nu voor Schut|van Os Notarissen waar ik medio 2018 ben aangesloten.

Hoe trok de Eerste Amsterdamse jouw aandacht?
Ik ken de Eerste Amsterdamse als betrouwbaar veilingplatform wat is ontwikkeld van veilingen in het veilinghuis tot een hybride platform waar het internet en de zaal met elkaar samen komen.

Wat is jouw beeld in algemene zin van de Eerste Amsterdamse?
Met mijn toetreding tot het bestuur van de notariële stichting Eerste Amsterdamse hoop ik met mijn ervaring en inzet te kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van het veilinghuis.

Meer weten over de Eerste Amsterdamse?
Klik hier voor meer informatie over de historie, de RvC, de Notariële Stichting, de Commissie en het team van de Eerste Amsterdamse.

Deel dit artikel:
Geschreven door Istvan Liong

Nieuwste artikelen