Commissie

De Veilingcommissie van de Eerste Amsterdamse bestaat uit makelaars die bekend zijn met alle ins and outs van de makelaardij. De leden zetten hun kennis, ervaring en netwerk in om de Eerste Amsterdamse verder te laten ontwikkelen. Dit doen ze met respect voor het rijke verleden van het veilinghuis maar zeker ook met de blik op de toekomst gericht. Kennisdeling, transparantie, ontwikkeling en dataverzameling zijn een aantal van de kernwaarden waar de commissie voor staat.

Commercieel medewerker

Jerry Wijnen

Mar. J. Heule Makelaardij

Vanuit zijn rol als voorzitter van de Makelaarsvereniging Amsterdam heeft Jerry zitting in de veilingcommissie. Jerry is al sinds 2000 makelaar-taxateur in Amsterdam en mede-eigenaar van Heule Makelaardij. Jerry is gespecialiseerd in de woningmakelaardij en het bedrijfsonroerend goed. Jerry zet zijn kennis, netwerk en ervaring in de Amsterdamse makelaardij ook in voor de Eerste Amsterdamse.

linkedin
Commercieel medewerker

Rob Rappange

Rappange Makelaardij

Doe het snel, geniet ervan en zorg dat je leuk vindt wat je doet. Deze instelling komt goed van pas bij Rob zijn werkzaamheden voor de Eerste Amsterdamse. Als netwerker pur sang weet Rob als geen ander wat er speelt in de Amsterdamse makelaardij en vastgoedwereld. Rob is directeur van Rappange Makelaardij. Rappange Makelaardij is een uniek familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat.

linkedin
Commercieel medewerker

Pieter Joep van den Brink

Carla van den Brink

Integriteit, eerlijkheid en het streven naar een hoog kwaliteitsniveau horen bij het karakter van Pieter Joep. Hij houdt zich voornamelijk bezig met typisch Amsterdams vastgoed; herontwikkeling, omzettingen, beleggingen, splitsingen en uitpondingen zowel op woning- als bedrijfsmatig gebied. Pieter Joep zet zijn kennis en kunde in om het veilinghuis Eerste Amsterdamse nog beter te positioneren in de vastgoedbranche.

linkedin
Commercieel medewerker

Herman Heijer

Kinneging & Heijer Makelaardij

Passie voor het vak, dat is er bij Herman letterlijk met de paplepel ingegoten. Herman is één van de meest veilende makelaars in Amsterdam. Dit doet hij voor zowel financiële instellingen, beleggers en particulieren. Naast de vrijwillige objecten is zijn kantoor ook bij veel executoriale verkopen betrokken. Zijn ervaring in de veilingwereld gecombineerd met zijn kennis van de makelaardij maken hem zeer waardevol voor de Eerste Amsterdamse.

linkedin
Commercieel medewerker

Joep Bangert

123makelaar

Bij 123makelaar doen ze iets goed of ze doen het niet. Deze filosofie neemt Joep mee in de werkzaamheden voor de Eerste Amsterdamse. Met veel passie en energie zet Joep zich dagelijks in om mensen in en rondom Amsterdam te adviseren op het gebied van wonen, werken of een combinatie hiervan. Joep heeft ook veel ervaring in het aan- en/of verkopen van niet alledaagse objecten. Alle opgedane ervaringen gebruikt hij om het merk Eerste Amsterdamse nog beter in de markt neer te zetten.

linkedin