Notariële Stichting

De Notariële Stichting Eerste Amsterdamse bestaat uit drie notarissen alle werkzaam in Noord Holland. De Stichting heeft als doel het borgen van een kwalitatief goede afwikkeling van de executoriale (gedwongen) veilingen die via de Eerste Amsterdamse worden verkocht. De stichtingsleden streven een doeltreffend en doelmatig verkoopproces na.

Commercieel medewerker

Max Amson

voorzitter

Max is iemand die het verschil wil maken. Niet alleen in zijn werk als notaris maar ook in de verschillende nevenfuncties die hij heeft. Max heeft zich binnen zijn kantoor gespecialiseerd in vastgoed en estate planning. Hij vindt het belangrijk dat hij in zijn werk als notaris rechtszekerheid en rechtsbescherming biedt en een bijdrage levert aan een goed verloop van rechtsverkeer. Deze kernwaarden komen goed van pas bij zijn werkzaamheden voor de Eerste Amsterdamse.

linkedin
Commercieel medewerker

Jos Hofstee

secretaris

Ondernemingsrecht en personen- en familierecht zijn de specialisaties waar Jos zich als notaris dagelijks mee bezig houdt. Al sinds 2007 is Jos notaris in de gemeente Edam-Volendam. Jos is bij Abma Schreurs notarissen de specialist in het begeleiden van executoriale veilingen. De Eerste Amsterdamse is erg blij met het toetreden van Jos aan de Notariële Stichting.

linkedin
Commercieel medewerker

Christian Bijl

bestuurslid

Christian is gefocust, veelzijdig en passievol. Hij is zijn carrière begonnen bij Loyens & Loeff en heeft zich daar gespecialiseerd in het vastgoedrecht. Christian heeft ook ervaring opgedaan in het veilen en heeft zo ook de Eerste Amsterdamse leren kennen. Christian veilt nu voor Schut|van Os Notarissen waar hij in 2018 bij is aangesloten. Door zijn ervaring en kennis kan hij een bijdrage leveren aan de doorontwikkelingen van de Eerste Amsterdamse.