Ons team

Commercieel medewerker

Nataly van Eykel

Directeur

Nataly is de spin in het web bij de Eerste Amsterdamse. Elke dag is ze op zoek naar mogelijkheden om de dienstverlening voor haar klanten te verbeteren en te versterken. Haar ervaring met veilingen in andere branches versterken de Eerste Amsterdamse. Samen met haar team zet ze zich elke dag in om van de Eerste Amsterdamse de meest succesvolle vastgoedveiling te maken.

nataly@eersteamsterdamse.nl
+31(0)20-2148998
linkedin
Commercieel medewerker

Houdijn Beekhuis

Commercieel Manager

Houdijn is bij de Eerste Amsterdamse de schakel tussen de organisatie en de markt en staat in contact met diverse soorten opdrachtgevers en relaties. Met zijn commerciële achtergrond en ervaring in het Amsterdamse vastgoed is het zijn taak het succes van de Eerste Amsterdamse te behouden en vergroten.

houdijn@eersteamsterdamse.nl
+31(0)20-2148998
linkedin
Commercieel medewerker

Jaimy Vaessen

Management Assistent

Jaimy is verantwoordelijk voor alle processen die op de achtergrond van de veilingorganisatie draaien. Facturatie, administratie, ledenadministratie etc. Jaimy weet precies hoe het zit. Met haar kennis en ervaring zorgt ze ervoor dat alles goed verloopt.

info@eersteamsterdamse.nl
+31(0)20-2148998
linkedin
Commercieel medewerker

Annemarie Eisma

Office Manager

Annemarie is de onmisbare schakel achter de schermen van de Eerste Amsterdamse. Zij is verantwoordelijk voor alle administratieve en organisatorische werkzaamheden welke er voor zorgen dat de vastgoedveilingen soepel verlopen. Daarnaast is zij dé persoon die er voor zorgt dat alles binnen het kantoor aan de De Boelelaan 32 tot in de puntjes geregeld is.

annemarie@eersteamsterdamse.nl
+31(0)20-2148998
linkedin