Veilingdatum
09 oktober 2017
Vanaf
16:30
Locatie
Prins Bernhardplein 175
Soort veiling
Vrijwillige veiling
Dossiernummer
41125
Status
Gegund

Omschrijving

Vrijwillige verkoop van een vrijstaande boerderij van ca. 100 m2 met paardenstallen. Verder bestaan de opstallen uit schuren, hooiopslag en paardenboxen, gelegen aan de rand van natuurgebied Gaasperplas met uitstekende uitrij-, wandel- en fietsmogelijkheden. Dit alles op een ruime kavel van 4.210 m2.
Het woonhuis zal in verhuurde staat worden geleverd.
Indeling boerderij:
Begane grond: woonkamer, keuken en grote schuur, die aan de woonruimte kan worden toegevoegd.
Verdieping: twee slaapkamers en badkamer.
Vliering.

Anders dan in de (verkoop)brochure alsmede in het "groene" boekje is vermeld staat verkoper niet in voor de onderhoudkundige staat van het te veilen object.

In diverse publicaties staat vermeld dat na een wachttijd van 3 jaar de nieuwe eigenaar op grond van artikel 7:274 lid 1c Burgerlijk Wetboek de huur kan opzeggen als hij de woning zelf wil bewonen. Aanvullend dient hierbij te worden vermeld dat de daarbij behorende en te volgen procedure voor rekening en risico van koper komt. Geadviseerd wordt daartoe advies in te winnen.

Kenmerken

  • Type registergoed: Vrijstaande woning
  • Gebruik: Verhuurd
  • Soort eigendom: Erfpacht
  • Oppervlakte perceel: 4210 m²

Kadastrale informatie

het voortdurend recht van erfpacht van een perceel grond, eigendom van de gemeente Amsterdam, met de rechten van de erfpachter op de daarop gestichte postal, zijnde een woonhuis met stallen, berging en tuin, plaatselijk bekend als Provincialeweg 35 te 1108 AB Amsterdam Zuidoost, kadastraal bekend gemeente Weesperkarspel, sectie B nummer 1548, groot tweeenveertig are tien centiare.

Bezichtigen

De mogelijkheid wordt onderzocht, als een en ander duidelijk is, dan wordt dat hier vermeld.

Overige eigendomgegevens

Erfpacht: Er is sprake van een recht van erfpacht. Uitgifte onder de voorwaarden van voortdurende erfpacht van de gemeente Amsterdam van 2000. De canon bedraagt € 8.570,54 per jaar.

Financieel

Plok € 1.600 exclusief BTW, t.l.v. koper
Specificatie indicatie kosten in PDF (per 01-09-2017 om 16:29)

Lasten

rioolrecht/aansluitrecht € 128,40 per jaar
waterschapslasten € 66,82 per jaar
erfpachtcanon € 8.970,54 per jaar
onroerende zaak belasting € 205,11 per jaar

Documenten

Algemene voorwaarden PDF
Bijzondere veilingvoorwaarden PDF
Kadastrale kaart PDF

Onderhands bod

Ook u kunt op een veiling een bod uitbrengen. Let er goed op dat dit bod onherroepelijk en onvoorwaardelijk is. U kunt dus geen voorbehoud maken voor bijvoorbeeld de verkrijging van een financiering of voor het leegkomen van het pand. Als koper dient u zich van de spelregels te vergewissen. Indien u na het lezen van de spelregels toch onzeker bent, schakel dan een deskundige in, bijvoorbeeld uw makelaar.