Veilingdatum
14 december 2020
Vanaf
18:00
Locatie
internet-only
Soort veiling
Vrijwillige veiling
Dossiernummer
44956
Status
Onderhands verkocht

Omschrijving

Een unieke kans voor vrijstaand wonen en comfortabel werken in het prachtige open landschap, op steenworp afstand van de Metropoolregio. De Provinciale wegen N201 en N212 met korte verbindingen naar Aalsmeer, Amsterdam, Schiphol, Hilversum en Utrecht zijn snel te bereiken waardoor het huis een zeer centrale ligging in de Randstad heeft.

De riante villa (oppervlak 282m² met 27m² overig inpandige ruimte) en het vrijstaande bedrijfsgebouw (in totaal 142m²) zijn gelegen op een perceel van 1.625 m² eigen grond aan de rand van Vinkeveen. De brede achtertuin is prachtig aangelegd met fleurige en groene beplanting en diverse terrassen en biedt veel privacy. In deze tuin is het mogelijk om op elk moment van de dag in de zon of juist in de schaduw te zitten. In de voortuin kunnen door de twee ruime opritten gemakkelijk 4 auto's geparkeerd worden.

De naast de villa gelegen vrijstaande bedrijfsruimte heeft op de begane grond een vloeroppervlak van 93 m². Deze bedrijfsruimte heeft een betonnen vloer met een hoge vloerbelasting en beschikt over een elektrische overheaddeur. Op de verdieping van dit bedrijfsgebouw bevindt zich de kantoorruimte (groot 49m²) met eigen pantry, extra kamer en natte ruimte met toilet, wastafel en douche. De bedrijfsruimte heeft conform het bestemmingsplan een maximale milieucategorie van 3.1, met als bestemming handel en nijverheid.

De woning is gebouwd in 1990 en in 1998 grondig verbouwd.
In 1999 is de bedrijfsruimte gebouwd. De bedrijfsruimte is in gebruik geweest als groothandel voor bloemen.

De objecten worden na betaling van de kooppenningen vrij van huur en ontruimd geleverd en zijn gelegen op het kleinschalige bedrijventerrein Voorbancken aan de rand van Vinkeveen.

Het kleinschalige bedrijventerrein (circa 3 hectare) Voorbancken ligt aan de zuidkant van Vinkeveen in de polder Groot Mijdrecht. Het poldergebied ten oosten van het bedrijventerrein verandert in een natuurgebied en ten noorden heeft de uitbreiding van woongebied Westerheul plaats gevonden.

Totaal wordt geveild:
1. Het vrijstaande woonhuis met ondergrond, erf, tuin en verdere aanhorigheden, staande en gelegen Voorbancken 16, 3645 GV Vinkeveen, alsmede ;
2. De vrijstaande bedrijfsruimte met kantoorruimte, ondergrond en tuin, staande en gelegen te Vinkeveen aangrenzend aan het woonhuis Voorbancken 16 te 3645 GV Vinkeveen.

Kenmerken

  • Type registergoed: Bedrijfspand / woonhuis
  • Gebruik: Bewoond/in eigen gebruik
  • Soort eigendom: Vol eigendom
  • Bouwjaar: 1990
  • Oppervlakte perceel: 1625 m²

Kadastrale informatie

1. Het vrijstaande woonhuis met bijgebouw (bedrijfsruimte) met ondergrond, erf, tuin en verdere aanhorigheden, staande en gelegen Voorbancken 16, 3645 GV Vinkeveen, kadastraal bekend Gemeente Vinkeveen, sectie E nummer 4179, groot 12 are 35 centiare alsmede 2. De vrijstaande bedrijfsruimte met kantoorruimte, ondergrond en tuin, staande en gelegen te Vinkeveen aangrenzend aan het woonhuis Voorbancken 16 te 3645 GV Vinkeveen, kadastraal bekend Gemeente Vinkeveen, sectie E nummer 4178, groot 3 are 90 centiare.

Download hier de kadastrale kaart: PDF

Bezichtigen


Op afspraak met de makelaar kan op dinsdagen en donderdagen, alsmede op de veilingdag zelf, tussen 14.00 en 16.00 uur bezichtigd worden.

Financieel

Plok 1% incl BTW t.l.v. koper
Specificatie indicatie kosten in PDF (per 20-08-2020 om 13:17)

Lasten

OZB € 592,80 per jaar
Rioolrecht/Aansluitrecht € 213,00 per jaar
Waterschapslasten € 90,31 per jaar

Documenten

Algemene voorwaarden PDF
Bijzondere veilingvoorwaarden PDF
Overige documenten PDF meetrapport - voorbancken 16 - vinkeveen - slot
PDF meetrapport - voorbancken 16 - bijgebouw
PDF woz-3645gv-16
Kadastrale kaart PDF

Onderhands bod

Ook u kunt op een veiling een bod uitbrengen. Let er goed op dat dit bod onherroepelijk en onvoorwaardelijk is. U kunt dus geen voorbehoud maken voor bijvoorbeeld de verkrijging van een financiering of voor het leegkomen van het pand. Als koper dient u zich van de spelregels te vergewissen. Indien u na het lezen van de spelregels toch onzeker bent, schakel dan een deskundige in, bijvoorbeeld uw makelaar.