Meld je aan en ontvang de nieuwsbrief

Ons veilinghuis veilt al jaren een veelzijdig aanbod onroerend goed en voorziet klanten van alle diensten die ze nodig hebben voor een geslaagde aan- en/of verkoop.

Sinds enige tijd biedt het veilinghuis de veilingen in hybride vorm of compleet online aan. Hierbij zijn wij gericht op de toekomst en dragen wij met de veilingen bij aan een vastgoedmarkt die evenwichtig functioneert.

Huizenveiling nabij Schiphol: Executie en vrijwillig

Een onroerend goed veiling, ook wel een openbare verkoop van vastgoed, verschilt op basis van de reden van verkoop. Een vastgoedeigenaar kan er bewust voor kiezen om het object te verkopen via een veiling. Voordelen van een veiling zijn snelheid en transparantie. Geveilde objecten kunnen alleen met eigen middelen worden gekocht, waardoor de verkoper niet op goedkeuring van financiering hoeft te wachten.

Bij een onvrijwillige veiling verkoopt een schuldeiser het onroerend goed in plaats van de eigenaar. Wanneer iemand zijn schulden niet meer kan afbetalen, mag de schuldeiser bezittingen verkopen om de schuld af te lossen.

Wilt u meer weten over een onroerend goed veiling in de buurt van Schiphol? U kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief, zodat u op de hoogte gehouden wordt van alle ontwikkelingen omtrent de veilingen.

Veilen van een bijzonder gebouw of huis nabij Schiphol? Zo werkt dat!

Ons veilinghuis veilt een uiteenlopend aanbod van onroerend goed, zoals bedrijfsonroerendgoed, woningen en appartementen. Niet alleen in de buurt van Schiphol, maar door heel Nederland. Wij streven naar een verkoopplatform dat toegankelijk, betrouwbaar en transparant is. Ons veilinghuis werkt zorgvuldig en efficiënt, waardoor hoogwaardige kwaliteit gewaarborgd kan worden.

De stappen in het veilingproces zijn als volgt:

  1. Intake
  2. Bevestiging van gemaakte afspraken
  3. Voorbereiding van het veilingdossier
  4. Veiling
  5. Afronding en evaluatie

Het hele proces wordt samen met u afgestemd. Daarbij is ons veilinghuis nauw in contact met partijen als notarissen, die eenvoudig voor u benaderd worden. Bij vragen kunt u gerust contact opnemen.

Volg de zaalveilingen ook online!

De onroerend goed veilingen vinden plaats in de veilingzaal in Amsterdam. Deze veiling is te volgen in de zaal, maar u kunt ook online meebieden tijdens een veiling van onroerend goed in de buurt van Schiphol.

Bovendien verzorgen wij sinds kort ook veilingen die volledig online plaatsvinden. Om geïnteresseerden te informeren over deze vorm van veilen, verzorgt ons veilinghuis in samenwerking met de MVA Academie webinars betreffende dit onderwerp. Een voordeel van een online veiling is dat niet gewacht hoeft te worden op de maandelijkse veiling om een object te verkopen.

De Eerste Amsterdamse biedt een huizenveiling nabij Schiphol

Naast het veelzijdige aanbod is ons veilinghuis uniek in het verzorgen van zowel hybride als online only onroerend goed veilingen. Daarbij weten wij het uiteenlopende klantenbestand doeltreffend te bereiken door middel van diverse marketing- en communicatiekanalen, zoals sociale media. De Eerste Amsterdamse veilt aan zowel particulieren als aan professionele handel.

Het veilinghuis is met een rijke historie van inmiddels meer dan 160 jaar altijd gericht op de toekomst. Daarbij zijn wij in staat ons te onderscheiden en te zorgen voor hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn niet voor niets hét veilinghuis van de regio.

 Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. U wordt op de hoogte gehouden van het aanbod onroerend goed en alle ontwikkeling omtrent de veilingen. Wij staan voor u klaar voor een huizenveiling nabij Schiphol.