Meld je aan en ontvang de nieuwsbrief

Een huizenveiling nabij Delft vindt u hier. Al meer dan anderhalve eeuw is ons veilinghuis gespecialiseerd in vastgoed en is het uitgegroeid tot hét veilinghuis van de regio. Een veelzijdig aanbod onroerend goed is iets wat ons typeert. Het is een veilinghuis met veel expertise en zorgt voor alle diensten die de klanten nodig hebben voor een geslaagde aan- en/of verkoop.

Met een duidelijke visie op de toekomst bieden wij zaalveilingen zowel in hybride vorm als volledig online. Het veilinghuis streeft hiermee bij te dragen aan een goed functionerende vastgoedmarkt.

Een huizenveiling in de buurt van Delft

Bij een veiling wordt onroerend goed openbaar verkocht. Het soort veiling is afhankelijk van de reden voor verkoop, welke zowel vrijwillig als niet vrijwillig kan zijn. Een niet vrijwillige veiling wordt ook wel een executieveiling genoemd. Dit betreft een situatie waarbij iemand zijn schulden niet meer kan afbetalen, waarna de schuldeiser zich mag verhalen op de bezittingen van deze persoon. De verkoop gaat snel, omdat geveilde objecten alleen met eigen middelen gefinancierd mogen worden.

Ook kan een eigenaar van een object zelf de keuze maken via een veiling te verkopen. Dit is een vrijwillige veiling. Naast snelheid is ook de transparante prijsvorming een voordeel van de verkoop via een veiling. De prijs komt namelijk tot stand op de veiling en staat niet vooraf vast.

Bent u geïnteresseerd in een onroerend goed veiling nabij Delft? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief via onderstaand contactformulier. U wordt zo op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen en het aanbod!

Zaalveilingen ook online bij te wonen

Oorspronkelijk vinden veilingen van vastgoed nabij Delft plaats in een veilingzaal op een prachtige locatie in Amsterdam. Hier kunt u de veiling in de zaal bijwonen. Onlangs zijn deze zaalveilingen ook online te volgen en kunt u zelfs online meebieden. Dit is de hybride vorm van een onroerend goed veiling die het veilinghuis organiseert.

Daarnaast worden veilingen volledig online aangeboden. Dit is vooruitstrevend voor de veilingbranche. In samenwerking met MVA Academie informeren wij geïnteresseerden over online veilingen door webinars te organiseren. Het voordeel van de online only variant is dat klanten niet meer hoeven te wachten op de maandelijkse veiling.

De procedure van onroerend goed veilen

Voor een veiling van zowel woningen, appartementen en bedrijfsonroerendgoed in de buurt van Delft kunt u terecht bij ons veilinghuis. Naast dit veelzijdige wordt een verkoopplatform  geboden dat transparant en betrouwbaar is. Het veilinghuis staat in contact met belanghebbende partijen zoals notarissen, die eenvoudig benaderd kunnen worden.

Het veilinghuis stemt samen met u het proces af, waarbij in de basis de volgende stappen worden gevolgd:

  1. Intake
  2. Bevestiging van gemaakte afspraken
  3. Voorbereiding van het veilingdossier
  4. Veiling
  5. Afronding en evaluatie

Door het werk efficiënt en zorgvuldig te doen, kan hoogwaardige kwaliteit gewaarborgd worden. Heeft u nog vragen? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen. Onze specialisten staan u graag te woord.

Het veilinghuis voor een huizenveiling nabij Delft

De Eerste Amsterdamse veilt een veelzijdig aanbod en is in staat een brede klantenkring aan te trekken. Zo kunnen geïnteresseerde particulieren bij het veilinghuis terecht, maar hebben wij ook een interessant aanbod voor de professionele handel. Deze doelgroepen worden doeltreffend bereikt via marketing- en communicatiekanalen.

Wij zijn een betrouwbaar veilinghuis met een rijke historie. Met meer dan 160 jaar ervaring en specialisatie hebben wij ons kunnen onderscheiden door middel van hybride en online only veilingen.

 Wilt u meer weten of heeft u interesse? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief via onderstaand contactformulier. Zo mist u geen enkele ontwikkeling omtrent de huizenveiling nabij Delft!