Meld je aan en ontvang de nieuwsbrief


Bent u geïnteresseerd in executieverkoop van huizen in Zwolle, dan kunt u terecht bij De Eerste Amsterdamse. Dit kan gewoon vanuit Amsterdam, omdat u alle veilingen digitaal bij kunt wonen. Wij hebben als veilinghuis al meer dan 160 jaar ervaring als het gaat om het veilen van huizen. In al deze jaren is onze portefeuille uitgebreid met panden door het hele land, waardoor we onder andere een bijdrage leveren aan een evenwichtige woningmarkt in Zwolle.

Executieverkoop Zwolle bij een betrouwbare partner

Een vastgoedveiling of executieveiling voor woningen in Zwolle biedt kansen die zich in de normale markt vaak niet voordoen. Regelmatig hebben we huizen en panden in onze veilingportefeuille die u via makelaars niet zult vinden. 

Bij dergelijke buitenkansen wilt u zeker zijn dat u zaken doet met een betrouwbare partner. Met onze transparante aanpak door middel van veilingdossiers die u van tevoren in kunt zien, weet u zeker dat u veilig kunt bieden op een executieverkoop in Zwolle. 

Wilt u meer weten De Eerste Amsterdamse, ons team en onze aanpak, kijk dan eens op de over ons pagina, of neem telefonisch contact met ons op voor verdere vragen.

Naast executieverkoop ook vrijwillige vastgoedveiling in Zwolle

Naast executieverkoop in Zwolle, vinden er ook met regelmaat vrijwillige veilingen van woningen plaats. Bij beide is er sprake van opbod van de woning, echter zit het verschil in de aard van de verkoop. Bij een executieverkoop van een woning in Zwolle is er sprake van een onvrijwillige verkoop. De eigenaar heeft in een dergelijk geval schulden opgebouwd en om deze te vereffenen met de schuldeisers, wordt het pand verkocht. 

Vrijwillige veilingen daarentegen, worden door eigenaren zelf aangeboden met als doel meer opbrengsten te verkrijgen voor het betreffende onroerend goed. 

Wilt u meer weten over ons veilingaanbod omtrent executieverkoop in Zwolle, of vrijwillige veilingen van vastgoed in deze regio? Kijk dan op onze informatiepagina of bekijk het veilingaanbod. Om niets van ons actuele aanbod te missen, kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

Zo werkt de executieverkoop van huizen in Zwolle

De Eerste Amsterdamse streeft naar een zo soepel mogelijke afwikkeling van executieverkopen en veilingen. We werken daarom volgens vooraf bepaalde stappen, waardoor het veilingproces voor u transparant, betrouwbaar en toegankelijk is. 

Het gehele proces gebeurd door middel van de volgende vijf stappen:

  1. Intake
  2. Bevestiging van gemaakte afspraken op schrift
  3. Voorbereiding van de veilingcase
  4. Veiling of executieverkoop
  5. Afronding en evaluatie

Om de veiling en of de executieverkoop volledig af te handelen werken we onder andere samen met notarissen en andere partijen die uw en onze belangen behartigen. Zo kunnen we u altijd met de juiste partij in contact brengen om zo de afhandeling vlot te laten verlopen.

Vastgoedveilingen ook online te volgen

Om veilingen en executieverkopen van huizen in Zwolle zo toegankelijk mogelijk te maken voor u als mogelijke koper, organiseert De Eerste Amsterdamse de vastgoedveilingen op twee manieren. 

In de eerste plaats organiseert De Eerste Amsterdamse veilingen in hybride vorm. Dat betekent dat er naast de fysieke bijeenkomst in het veilinghuis, ook online geboden kan worden. 

Daarnaast vinden er volledig online veilingen plaats. Dit gebeurd onder andere wanneer omstandigheden een fysieke veiling niet toelaten, zoals bij een verbod op bijeenkomsten door regelgeving vanuit de overheid.

Executieverkoop Zwolle door de Eerste Amsterdamse

De Eerste Amsterdamse biedt doorlopend, afhankelijk van het aanbod, vastgoedveilingen en executieverkopen van huizen in Zwolle aan. Geïnteresseerde bieders bestaan uit zowel particulieren alsook professionele instellingen, die de panden als beleggingsobjecten zien. 

Door onze flexibele veilingen die zowel hybride als volledig online plaatsvinden, is de huizenveiling in Zwolle vaak snel verlopen. Bent u geïnteresseerd, dan raden we om deze reden aan om uw interesse snel kenbaar te maken. Samen met u kunnen we dan tijdig de procedure en stappen doorlopen, zodat u mee kunt bieden voor de executieverkoop in Zwolle.