Meld je aan en ontvang de nieuwsbrief

Al meer dan 160 jaar is ons veilinghuis gespecialiseerd in het veilen van een veelzijdig aanbod van onroerend goed. Een hoogwaardige kwaliteit wordt gewaarborgd door het werk zorgvuldig en efficiënt uit te voeren. Daarbij is ons veilinghuis de enige partij die zowel online als hybride veilingen verzorgt. Het veilinghuis beoogt met de veilingen bij te dragen aan een goed functionerende vastgoedmarkt in onder andere Noord-Holland.

Twee soorten huizenveiling in Noord-Holland

Een onroerend goed veiling is de openbare verkoop van vastgoed. Wij organiseren twee soorten veilingen, afhankelijk van de verkoop. Een eigenaar van onroerend goed kan met een vrijwillige veiling uit eigen beweging kiezen voor de verkoop via een veiling. Het voordeel van een veiling is de compleet transparante prijsvorming, die op het moment van de veiling zelf tot stand komt.

Daarentegen kan de verkoop ook onvrijwillig zijn. Dit betreft een executieveiling. Vaak is dit het geval wanneer iemand niet meer kan voldoen aan de hypothecaire lasten. Hierbij mag de schuldeiser er voor kiezen de vordering te verhalen op de bezittingen van degene met schuld.

Bent u geïnteresseerd in een van de onroerend goed veilingen in Noord-Holland? Schrijf u in voor de nieuwsbrief en word op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen omtrent het vastgoedaanbod.

De zaalveilingen in Noord-Holland: ook online te volgen

Wij veilen een veelzijdig aanbod in Noord-Holland en omstreken. Dit aanbod wordt geveild in de veilingzaal in Amsterdam. Deze zaalveilingen kunt u bijwonen, maar zijn ook online te volgen. U kunt ook online meebieden.

Naast deze hybride vorm zijn er ook online only veilingen, die geheel via het internet plaatsvinden. Deze online variant is eveneens het alternatief in het geval van omstandigheden die een zaalveiling verhinderen.

Deze hybride en online vorm van veilen onderscheidt ons veilinghuis van andere veilinghuizen omdat wij de enige zijn die deze vorm van veilen aanbieden.

De procedure bij het veilen van vastgoed

Voor het veilen van onder meer bedrijfsonroerendgoed, woningen of appartementen kunt u terecht bij ons veilinghuis. Wij bieden u een betrouwbaar en transparant veilingplatform. Daarbij wordt er zorgvuldig en efficiënt gewerkt. Het hele proces stemt de Eerste Amsterdamse samen met u af. Deze procedure is als volgt:

  1. Intake
  2. Bevestiging van gemaakte afspraken
  3. Voorbereiding van het veilingdossier
  4. Veiling
  5. Afronding en evaluatie

Ons veilinghuis werkt nauw samen met belanghebbende partijen als notarissen, waar u eenvoudig mee in contact gebracht kan worden. Tevens zijn wij in staat processen snel en efficiënt af te ronden, omdat meestal direct een transactie plaatsvindt. Heeft u vragen? Neem geheel vrijblijvend contact op.

Uw veilinghuis voor een huizenveiling in Noord-Holland

Door het veelzijdige aanbod weet ons veilinghuis een brede doelgroep te bereiken. De uiteenlopende klantenkring bestaat uit professionele handel, maar ook geïnteresseerde particulieren. Onze klanten worden doeltreffend bereikt via diverse marketing- en communicatiekanalen.

Met meer dan 160 jaar ervaring zijn wij een betrouwbaar veilinghuis met een rijke historie. Gericht op de toekomst is ons veilinghuis de enige aanbieder van hybride onroerend goed veilingen. Hiermee kunnen wij ons onderscheiden van andere aanbieders op de markt.

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op. Onze specialisten staan u graag te woord. Daarnaast kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief, wanneer u op de hoogte gehouden wilt worden van alle ontwikkelingen omtrent huizenveilingen in Noord-Holland.