Meld je aan en ontvang de nieuwsbrief

Wij veilen online of hybride (online én fysiek). Hierdoor kunt u vanuit heel het land meedoen met onze onroendgoedveiling voor onroerend goed in Den Haag.

De Eerste Amsterdamse is een organisatie met een rijke historie en is gericht op het veilen van onroerend goed in heel Nederland. Met meer dan 160 jaar ervaring heeft de Eerste Amsterdamse zich kunnen specialiseren en staat het bekend als hét veilinghuis voor woningen, ook in de buurt van Den Haag.

Met een onroerend goed veiling wordt de openbare verkoop van vastgoed aangeduid. Hierbij komt de prijs tot stand per opbod en afslag. Wilt u hierover meer informatie of heeft u andere vragen? U kunt altijd en geheel vrijblijvend contact met ons opnemen!

Huizenveiling in Den Haag zowel hybride als volledig online

De Eerste Amsterdamse heeft een uiteenlopend aanbod van onroerend goed in Den Haag en door de rest van het land. Het streven van het veilinghuis is om bij te dragen aan een goed functionerende en transparante vastgoedmarkt. De Eerste Amsterdamse is het enige veilinghuis dat veilingen van vastgoed (o.a. woningen) zowel in hybride vorm als in een online-only aanbiedt.

Bij een hybride veiling is de onroerend goed veiling zowel online als fysiek bij te wonen. In dit geval vindt de veiling, die u zelf kunt bijwonen, plaats in de veilingzaal. Daarbij is deze veiling online te volgen én bestaat de mogelijkheid via internet mee te bieden. Ook kunnen veilingen geheel online plaatsvinden. Dit is tevens het alternatief bij omstandigheden die de mogelijkheid van een zaalveiling verhinderen. Bij ons heeft de verkopende klant de mogelijkheid om de meest wenselijke veilingwijze te kiezen.  

Op de hoogte blijven van het aanbod? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief!

Twee varianten van onroerend goed veilingen in Den Haag

De Eerste Amsterdamse biedt twee soorten veilingen aan: executieveilingen en vrijwillige veilingen. Het verschil tussen deze twee soorten veilingen is de reden van verkoop.

Een eigenaar van onroerend goed in Den Haag en omgeving kan er voor kiezen om als verkoopmethode een veiling te gebruiken. In dat geval betreft het een vrijwillige veiling. Een voordeel van een vrijwillige veiling is dat de prijsvorming geheel transparant verloopt.

In het geval van een executoriale verkoop wordt vastgoed niet door de eigenaar, maar door een schuldeiser verkocht. Dit wordt gedaan wanneer er niet voldaan kan worden aan de betalingsverplichtingen. De schuldeiser heeft dan het recht zijn vordering te verhalen op de bezittingen van de schuldenaar.

Mocht u interesse hebben of meer informatie willen over de veilingen in Den Haag, dan kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Deze brief verschaft informatie omtrent de veilingen van de Eerste Amsterdamse, zodat u te allen tijde op de hoogte bent!

Het proces van een object veilen

Bij belangstelling voor het veilen van onroerend goed staat de Eerste Amsterdamse voor u klaar. Het veilinghuis biedt u een veilingplatform dat zowel transparant als betrouwbaar is én waarbij er keuze is tussen een hybride vorm of online-only. Wij waarborgen de kwaliteit door efficiënt en zorgvuldig te werk te gaan. Daarom wordt het gehele proces tot en met de veiling van onroerend goed uit Den Haag met u afgestemd.

De Eerste Amsterdamse hanteert in de basis de volgende stappen:

  1. Intake
  2. Bevestiging van gemaakte afspraken
  3. Voorbereiding van het veilingdossier
  4. Veiling
  5. Afronding en evaluatie

Het veilinghuis werkt tevens samen met diverse partijen, zoals notarissen. Zo zijn wij in staat om u op het juiste moment in contact te brengen met de benodigde expertise. Voor meer informatie betreffende het veilen van onroerend goed kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Huizenveiling in Den Haag bij de Eerste Amsterdamse

De vastgoedveiling in Den Haag heeft een veelzijdig aanbod, doordat wij een diverse klantenkring hebben opgebouwd. Deze bestaat uit enerzijds geïnteresseerde particulieren en anderzijds professionele handel. Deze worden via de marketing- en communicatiekanalen op doeltreffende wijze bereikt.

Deze doeltreffendheid en het zijn van de enige aanbieder van veilingen in zowel hybride vorm als online-only, maakt de Eerste Amsterdamse een gespecialiseerd en betrouwbaar veilinghuis. Mocht u meer informatie wensen, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met het veilinghuis.

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen wat betreft vastgoed? Schrijf u dan in op de nieuwsbrief. Hierin ontvangt u alle informatie over alle huizen veilingen in Den Haag en de rest van Nederland.