Meld je aan en ontvang de nieuwsbrief

Al meer dan 160 jaar is ons veilinghuis gericht op het veilen van een veelzijdig aanbod onroerend goed. Wij beschikken over veel ervaring en hebben ons door de jaren heen kunnen specialiseren.

Met de onroerend goed veilingen wil ons veilinghuis bijdragen aan een goed functionerende vastgoedmarkt. Het werk wordt zorgvuldig en efficiënt gedaan, waarmee kwaliteit kan worden gewaarborgd. Als enige in Nederland is ons veilinghuis in staat hybride en online veilingen aan te bieden.

Twee varianten van huizenveiling in Haarlem

Een onroerend goed veiling is een ander woord voor een openbare verkoop. Wij verzorgen veilingen in twee varianten, welke verschillen aan de hand van de reden van verkoop. Bij een vrijwillige veiling kiest de eigenaar van onroerend goed bewust voor de verkoop via een veiling. Dit wordt meestal gedaan wegens een hoger verwachte opbrengst dan bij verkoop via een makelaar. Daarbij is de prijsvorming compleet transparant.

Een executieveiling betreft een onvrijwillige openbare verkoop, wegens het niet kunnen voldoen van bijvoorbeeld hypothecaire lasten. Onroerend goed wordt in dit geval door de schuldeiser verkocht, die bij tekortkoming de vordering mag verhalen op bezittingen van de schuldenaar.

Bij interesse naar het aanbod of een van de veilingen kunt u zich via het contactformulier inschrijven voor de nieuwsbrief. U wordt dan op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen omtrent onroerend goed veilingen in Haarlem.

De procedure van bedrijfsonroerendgoed of huizen veilen

Ons veilinghuis zorgt voor een transparant en betrouwbaar verkoopplatform, door zorgvuldig te werk te gaan. Het hele proces tot aan de veiling wordt persoonlijk met u afgestemd. Daarbij wordt de volgende procedure gehanteerd:

  1. Intake
  2. Bevestiging van gemaakte afspraken
  3. Voorbereiding van het veilingdossier
  4. Veiling
  5. Afronding en evaluatie

Door efficiënte afwerking kan er onmiddellijk een transactie plaatsvinden van alle processen van een onroerend goed veiling in Haarlem. Bovendien is er een nauwe samenwerking met de bank, notarissen en andere belanghebbenden. U kunt eenvoudig in contact gebracht worden met deze partijen.

Zaalveilingen en online veilingen

Het veilinghuis veilt een divers aanbod van onder andere woningen, appartementen en bedrijfsonroerendgoed in Haarlem. Deze veilingen worden op twee manieren aangeboden, namelijk in hybride vorm en online. Bij een hybride veiling vindt de veiling plaats in de veilingzaal in Amsterdam. Deze kunt u in levende lijve bijwonen, maar ook bestaat de mogelijkheid de veiling online te volgen en mee te bieden.

Bij de online variant is de veiling enkel op het internet bij te wonen en kunt u alleen via deze weg bieden. Dit is eveneens het alternatief in het geval van omstandigheden die een zaalveiling niet toelaten.

Huizenveiling in Haarlem bij de Eerste Amsterdamse

Met meer dan 160 jaar ervaring heeft de Eerste Amsterdamse zich ontwikkeld tot hét veilinghuis in de omgeving van Haarlem. Met het transparante en betrouwbare veilingplatform heeft het veilinghuis de visie bij te dragen aan een hoogwaardige vastgoedmarkt. Er wordt een uiteenlopend aanbod van onroerend goed geveild voor een brede doelgroep. Tot de klantenkring behoort zowel de professionele handel, als geïnteresseerde particulieren.

De ervaring, het uiteenlopende aanbod en de mogelijkheid van zowel hybride als online veilingen maken ons veilinghuis een zeer gespecialiseerde en betrouwbare partij. Mocht u vragen hebben, dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen.

 Wilt u op de hoogte blijven van het aanbod? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief zodat u geen enkel object mist betreft de huizenveiling in Haarlem.