Meld je aan en ontvang de nieuwsbrief

Wij veilingen online en hybride. Dat wil zeggen online én fysiek samen. Hierdoor kunt u vanuit het gehele land deelnemen aan de veiling.

Het veilinghuis veilt een veelzijdig aanbod welke interessant is voor een brede doelgroep. Veiling is een ander woord voor openbare verkoop. De prijs is vooraf niet bekend, maar deze komt tot stand op de veiling aan de hand van biedingen.

Bij een veiling van onroerend goed in Rotterdam staan de tijd, plaats en voorwaarden van de veiling vast. Wij zijn al ruim 160 jaar gericht op het veilen van onroerend goed, hierdoor beschikken wij over zeer veel ervaring. Heeft u nog vragen hierover of ergens anders over? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op!

De verschillende soorten veilingen

Wij organiseren zowel vrijwillige veilingen als executieveilingen in Rotterdam. Wij leggen hieronder kort uit wat de verschillen zijn tussen deze veilingsoorten.

Een veiling betreft een vrijwillige veiling wanneer de eigenaar van onroerend goed zelf kiest voor de verkoop via een veiling. De verwachting is dat het object meer gaat opbrengen dan bij een reguliere verkoop doordat de prijsvorming geheel transparant verloopt.

Een executieverkoop van onroerend goed is een onvrijwillige veiling. Bezittingen van een schuldenaar, zoals een woning, worden op deze manier te gelde gemaakt. Dit wordt gedaan omdat er niet meer aan de betalingsverplichtingen kan worden voldaan. Met de opbrengst kan een deel van de schuld of de gehele schuld worden afgelost. Een voorbeeld hiervan is een executieveiling van een huis door de bank. Dit is het geval als iemand niet meer aan de hypotheeklasten kan voldoen.

Zoekt u een huizenveiling in Rotterdam? Door u in te schrijven voor de nieuwsbrief, blijft u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Veiling van zowel een huis als een bijzonder gebouw

Wij zijn een veilinghuis dat gericht is op de toekomst. Wij voeren ons werk dan ook zorgvuldig en efficiënt uit. Daarbij zijn wij in staat een hoogstaand veilingplatform te bieden voor zowel executie- als vrijwillige onroerend goed veilingen.

Hierbij bieden wij veilingen in online-only en hybride vorm aan. Dit betekent dat de veiling ofwel online-only of online én in de veilingzaal plaatsvinden. De veilingen kunt u bij ons altijd online volgen en u kunt live meebieden. Onze online-only veilingen, zijn tevens het praktische alternatief wanneer er door omstandigheden niet in de zaal geveild kan worden.

Door het bewerkstelligen van een snelle en efficiënte afwerking van alle processen van de onroerend goed veiling in Rotterdam, vindt er direct een transactie plaats. Wij werken nauw samen met makelaars en notarissen en zijn zo in staat om u in contact te brengen met de juiste partijen.

Wanneer u kiest voor een huizenveiling Rotterdam met ons als veilinghuis

Met al meer dan 160 jaar ervaring zijn wij een veilinghuis met een rijke historie. Bent u geïnteresseerd in een onroerend goed veiling in Rotterdam? Wij veilen onder andere woningen, appartementen en bedrijf onroerend goed. Hierdoor zijn wij in staat een brede doelgroep te bereiken.

Ons veilinghuis is het enige veilinghuis in Nederland dat zowel zaalveilingen als online veilingen aanbiedt. Wij hebben mede hierdoor dan ook een grote groep klanten, onder andere in de professionele handel en geïnteresseerde particulieren. Deze worden door het inzetten van de diverse marketing- en communicatiekanalen goed en snel bereikt.

Hoe gaat het veilinghuis te werk bij een huizenveiling in Rotterdam?

De Eerste Amsterdamse biedt u een betrouwbaar en transparant verkoopplatform, zowel hybride als online-only. Het hele proces tot en met de veiling wordt met u afgestemd. In de basis werkt het veilinghuis volgens onderstaand stappenplan:

  1. Intake
  2. Bevestiging gemaakte afspraken
  3. Voorbereiding van het veilingdossier
  4. Veiling
  5. Afronding en evaluatie

Voor meer informatie en vragen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

 Bekijk de website voor het gehele aanbod of schrijf u in voor de nieuwsbrief zodat u altijd op de hoogte bent van het aanbod van onroerend goed veiling in Rotterdam en de rest van Nederland!