Meld u aan en ontvang de nieuwsbrief

Zoekt u een partner voor de huizenveiling? Arnhem gaat hiervoor online of komt naar De Eerste Amsterdamse, voor iedere vastgoedveiling of executieverkoop van huizen die in Arnhem of de rest van Nederland moet plaatsvinden. 

In Arnhem zelf kan het aanbod aan veilinghuizen beperkt zijn. Om heel Nederland van dienst te kunnen zijn, en niet alleen de Randstad, kiest De Eerste Amsterdamse ervoor om onze woningveilingen zowel op locatie als digitaal te verzorgen. Neem contact met ons op als u een woning in Arnhem wilt veilen of opkopen!

Hybride huizenveiling Arnhem

Onze specialiteit is de hybride huizenveiling, waarbij woningen in Arnhem en andere plaatsen in Nederland zowel bij ons in de zaal als digitaal geveild worden. Hiervoor streamen wij altijd onze procedures. Ook volledig online veilingen komen bij ons voor, mocht het niet mogelijk zijn om deze fysiek te organiseren. 

Waarom doen wij aan de hybride veiling van huizen in Arnhem en andere steden? Ons oog ligt daarbij op de toekomst. Omdat wij zeer efficiënt en zorgvuldig te werk gaan, kunnen wij de kwaliteit van ons werk altijd blijven waarborgen. Zo zijn wij niet langer gebonden aan een locatie. Dit heeft ons in staat gesteld ook een veilinghuis voor Arnhem te worden.

Twee typen huizenveilingen in Arnhem: executieverkoop en vrijwillig

Wij organiseren twee soorten huizenveilingen in Arnhem: executieverkopen en vrijwillige veilingen. Een executieveiling houdt in dat een schuldeiser het onroerend goed onder dwang laat verkopen bij faillissement, zodat op die manier aan de schulden wordt voldaan. 

U kunt er echter ook zelf voor kiezen om uw woning te veilen. Dit kan een aanlokkelijke optie zijn, omdat veilingen dankzij het biedsysteem vaak meer opleveren dan de reguliere koop via de makelaar. Het is daarom goed denkbaar dat u middels een veiling meer voor uw huis krijgt. 

Wilt u weten wanneer de volgende veiling plaatsvindt? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws over onze huizenveilingen voor woningen in zowel Arnhem als elders.

Hoe ziet het proces eruit?

Bij ons verlopen veilingen van woningen en ander onroerend goed altijd op transparante wijze, of ze nu online of op locatie plaatsvinden. Wanneer u zich bovendien bij ons inschrijft, stemmen wij het hele proces in samenspraak met u af. In de grote lijnen zal het er als volgt uitzien:

  1. De intake
  2. Het bevestigen van de gemaakte afspraken
  3. Het voorbereiden van het veilingdossier
  4. De daadwerkelijke veiling
  5. De afronding en evaluatie

De transactie vindt altijd tijdens de veiling plaats. Daardoor worden alle processen snel en efficiënt afgerond. Ook werken wij nauw samen met notarissen en andere essentiële partijen, zodat wij u van alle handvatten kunnen voorzien die u nodig heeft. 

Zoekt u nog een veilinghuis voor Arnhem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Word op de hoogte gehouden van: Huizenveiling Arnhem

Wij veilen een uiteenlopend aanbod aan vastgoed in Arnhem, van woningen tot zakelijke panden. Aan deze veilingen kunt u zowel als ondernemer en als particulier deelnemen. Bovendien maakt het dankzij onze unieke formule niet uit waar u gevestigd bent: overal in Nederland kunt u digitaal met ons meekijken of meebieden. 

Heeft u vragen over ons proces, bijvoorbeeld omdat u zelf te maken krijgt met een vrijwillige veiling of executieverkoop in Arnhem? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op, zodat wij u te woord kunnen staan. 

Interesse in toekomstige veilingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Dan houden wij u op de hoogte van eventuele kansen. De Eerste Amsterdamse is úw partner als het gaat om een huizenveiling in Arnhem.