Meld u aan en ontvang de nieuwsbrief


Bent u op zoek naar een huizenveiling? Nijmegen is een van de vele steden in Nederland waar De Eerste Amsterdamse haar vastgoedveilingen en executieverkopen organiseert. Deze kunnen plaatsvinden in Nijmegen zelf, maar ook in de rest van ons land. 

Het aantal veilinghuizen in Nijmegen zelf kan beperkt zijn. Daarom heeft De Eerste Amsterdamse de huizenveiling opengesteld voor heel Nederland dankzij haar innovatieve concept van hybride veilingen, die zowel op locatie als digitaal plaatsvinden. Neem contact op als u een woning in Nijmegen wilt veilen of opkopen via de huizenveiling!

Hybride huizenveiling Nijmegen

De Eerste Amsterdamse is specialist op het gebied van hybride huizenveilingen, wat inhoudt dat we woningen in Nijmegen en de rest van het land zowel digitaal als bij ons in de veilingzaal veilen. Onze procedures worden altijd gestreamd, zodat u live online mee kunt kijken. In gevallen waarin het fysiek organiseren van een veiling niet mogelijk is, kunnen onze veilingen ook volledig online zijn. De reden dat wij huizen in Nijmegen en andere plaatsen hybride veilen, heeft te maken met ons toekomstperspectief. Doordat wij niet aan één locatie gebonden zijn, kunnen wij onze veilingobjecten aanbieden aan heel Nederland. Hierdoor zijn wij, als Amsterdams veilinghuis, tegenwoordig ook een veilinghuis voor Nijmegen.

Zowel vrijwillige als executieveilingen van huizen in Nijmegen

Niet alleen voor de executieverkoop van huizen in Nijmegen, maar ook voor vrijwillige huizenveilingen kunt u bij ons terecht. 

ls wij executieveilingen organiseren, houdt dat in dat er sprake is geweest van faillissement. Dan laat de schuldeiser het onroerend goed onder dwang verkopen, zodat aan de schulden kan worden voldaan. 

Zelf uw woning in Nijmegen via ons laten veilen is echter ook mogelijk. Dankzij het biedsysteem is het goed denkbaar dat onze veilingen u meer op zullen leveren dan de reguliere verkoop via de makelaar, dus is dit voor sommigen een interessante optie. 

Om op de hoogte gehouden te worden van wanneer onze volgende veiling plaatsvindt, schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief. Dan ontvangt u altijd het laatste nieuws over onze huizenveilingen van woningen in Nijmegen en elders.

Hoe verlopen onze veilingen?

Of onze woningveilingen nu online of locatie plaatsvinden, transparantie staat bij ons altijd op de eerste plaats. Bovendien stemmen we het proces altijd af in samenspraak met de verkoper van het object, zodat u weet wat u kunt verwachten. In grote lijnen verloopt het proces als volgt:

  1. De intake
  2. Het bevestigen van de gemaakte afspraken
  3. De voorbereiding van het veilingdossier
  4. De veiling
  5. De afronding en evaluatie

De transactie zelf wordt altijd afgehandeld tijdens de veiling, zodat alle processen snel en efficiënt worden afgerond. Hiervoor werken wij samen met notarissen en andere partijen die bij het veilen van onroerend goed betrokken zijn. 

Bent u nog op zoek naar een veilinghuis voor Nijmegen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Huizenveiling Nijmegen gezocht? Blijf op de hoogte!

De Eerste Amsterdamse veilt een uiteenlopend aanbod aan vastgoed in Nijmegen, van huizen tot bedrijfspanden. Zowel ondernemers als particulieren kunnen aan deze veilingen deelnemen, waar zij ook gevestigd zijn; het is mogelijk om digitaal vanaf elke locatie in Nederland mee te kijken of mee te bieden. 

Heeft u vragen, bijvoorbeeld omdat u zelf te maken heeft met een vrijwillige veiling of executieverkoop in Nijmegen? Wij staan u graag vrijblijvend telefonisch te woord. 

Als u interesse heeft in toekomstige veilingen, kunt u zich het beste aanmelden voor onze nieuwsbrief. Langs die weg houden wij u dan op de hoogte. De Eerste Amsterdamse is dé partner voor uw huizenveiling in Nijmegen.